Cele mai citite
 


Gorj: Circa 70 de carduri europene de sănătate eliberate în septembrie
miercuri, 22 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Gorj a eliberat, de la începutul lunii septembrie şi până în prezent, aproximativ 70 de carduri europene de sănătate pentru persoanele asigurate din judeţ, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul economic al instituţiei, Cozma Dumitrescu.
Potrivit acestuia, până la începutul lunii septembrie, unitatea a eliberat certificate de sănătate provizorii, dat fiind că numărul foarte mare de solicitări pentru cardurile europene a făcut ca acestea să întârzie, mare parte dintre ele ajungând şi după două săptămâni de la depunerea cererii.

'În perioada de vară a existat o avalanşă de cereri de eliberare a cardurilor de sănătate deoarece multe persoane au plecat în vacanţă în statele membre ale Uniunii Europene. Deoarece cardurile au întârziat să apară, am eliberat certificate de sănătate provizorii care au avut acelaşi efect ca şi cardurile europene. Acum, de la începutul lunii septembrie, am început să acordăm cardurile de sănătate care sunt valabile şase luni de zile. În total, până în prezent, am eliberat 69 de carduri', a declarat Cosma Dumitrescu.

Acesta a menţionat că momentan numărul solicitărilor zilnice a scăzut comparativ cu perioada de vară, dat fiind că majoritatea persoanelor au plecat în concediu în lunile iulie şi august, atunci când s-au înregistrat şi câte 20 de solicitări pe zi.

De la începutul anului şi până în prezent, CJAS Gorj a eliberat, în total, 1.300 de carduri europene de sănătate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: CJAS a eliberat peste 1.000 de carduri europene de sănătate de la începutul anului Peste 1.000 de carduri europene de sănătate au fost eliberate în primele şase luni ale anului, numărul fiind în scădere comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Şurlea.
Gorj: Peste 400 de solicitări pentru duplicatul cardurilor de sănătate înregistrate la CJAS Peste 400 de solicitări pentru duplicatul cardurilor de sănătate au fost înregistrate până în prezent la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, a declarat joi, directorul instituţiei, Daniel Bondoc.
Gorj: Cardurile de sănătate vor fi predate medicilor de familie în vederea distribuţiei lor către asiguraţi Cardurile de sănătate rămase nedistribuite, aflate în prezent la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, vor fi trimise în următoarele două săptămâni medicilor de familie din judeţ în vederea repartizării acestora către persoanele asigurate din judeţ, a declarat vineri pentru AGERPRES...
Gorj: Circa 2.500 de persoane şi-au ridicat de la sediul CJAS cardurile de sănătate nedistribuite Aproximativ 2.500 de persoane din cele peste zece mii care trebuie să ridice cardurile de sănătate de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj s-au prezentat la sediul instituţiei pentru a intra în posesia documentelor electronice, a declarat marţi directorul adjunct al unităţii, Daniel...
Gorj: O mie de persoane s-au prezentat la sediul CJAS pentru a intra în posesia cardurilor de sănătate Doar o mie de persoane din cele aproximativ unsprezece mii care trebuie să ridice cardurile de sănătate de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj s-au prezentat la sediul instituţiei pentru a intra în posesia documentelor electronice, a declarat miercuri preşedintele instituţiei, Daniel...
Gorj: Conducerea CJAS recomandă activarea cardurilor de sănătate numai prin programele compatibile cu cel al CNAS Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj recomandă medicilor de familie din judeţ să folosească, la activarea cardurilor de sănătate, programele compatibile cu cel oferit de CNAS pentru a nu întâmpina probleme, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Daniel Bondoc...