Cele mai citite
 


Tulcea: Noi posturi de medici pentru judeţ
marţi, 21 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tulcea, 21 sep /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii a deblocat la nivelul judeţului Tulcea nouă posturi de medici, conform informaţiilor furnizate de Autoritatea de Sănătate Publică (ASP).
Directoarea ASP, Laurenţia Militaru, a declarat marţi pentru AGERPRES că şapte din aceste posturi sunt pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Tulcea, unul este pentru spitalul din oraşul Măcin, iar ultimul pentru spitalul din Babadag.
'Au fost deblocate posturile strict necesare pentru desfăşurarea activităţii spitalelor. Este drept însă că s-au solicitat mai multe posturi pentru medici şi asistente medicale', a menţionat directoarea ASP.
De mai mulţi ani, autorităţile sanitare din judeţul Tulcea se confruntă cu problema lipsei specialiştilor, în ciuda numeroaselor anunţuri făcute publice în revistele de profil şi a condiţiilor avantajoase - ei beneficiind de locuinţă de serviciu - puţini medici onorând oferta unităţilor spitaliceşti din judeţ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Ministerul Sănătăţii va sprijini dotarea cu aparatură a Spitalului Judeţean Ministerul Sănătăţii va aloca anul acesta fondurile necesare achiziţionării a trei aparate performante pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea şi ia în calcul alocarea de sporuri pentru personalul medical de specialitate care deserveşte această unitate, susţine secretarul de stat în MS Iulian...
Tulcea: Spitalul Judeţean îşi modernizează echipamentele de specialitate Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean (CJ) Tulcea au alocat Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) sumele necesare achiziţionării unui angiograf, a unui endoscop şi a aparaturii care va permite un diagnostic rapid în cazul tumorilor.
Tulcea: Problema asistenţei medicale din Sulina a fost rezolvată Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din Sulina a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea va începe să funcţioneze de luna viitoare, potrivit declaraţiei directoarei SJU, Neviser Zaharcu.
Tulcea: Spitalul Judeţean de Urgenţă dă în folosinţă un tomograf de ultimă generaţie Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea va da, miercuri, în folosinţă tomograful achiziţionat anul trecut, aparatul fiind unul de ultimă generaţie.
Tulcea: Tichete de masă neacordate personalului SJU de la începutul anului Medicii tulceni participă, începând de luni, la mişcările de protest organizate la nivel naţional de Coaliţia Profesioniştilor în Sănătate, inclusiv pentru a primi tichete de masă neacordate de la începutul anului, ei sperând ca revendicările lor să găsească un răspuns practic la Ministerul Sănătăţii...
Tulcea: Conducerea Spitalului Judeţean doreşte să atragă fonduri de peste 20 de milioane de euro Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea intenţionează să atragă finanţări de 20 de milioane de euro prin instrumentul financiar Investiţii Teritorial Integrate (ITI)-Delta Dunării.