Cele mai citite
 


A treia ediţie a Galei Crucii Roşii
miercuri, 22 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Crucea Roşie Română, în parteneriat cu Societatea Română de Televiziune, organizează, pe 25 septembrie, a treia ediţie a Galei Crucea Roşie, în scopul strângerii de fonduri pentru persoanele vulnerabile, anunţă marţi, într-un comunicat de presă, Crucea Roşie.
Personalităţi din diferite domenii - artişti, sportivi, oameni de afaceri şi din lumea presei?- vor participa la Gala Crucea Roşie pentru a-şi manifesta sprijinul faţă de această iniţiativă.
Evenimentul va fi prezentat de Iuliana Tudor, voluntar de onoare al Crucii Roşii Române, alături de Cosmin Cernat, iar gazdele vor fi Mihaela Geoană, preşedintele Crucii Roşii Române, şi Margareta Pâslaru, voluntar de onoare al Crucii Roşii.
Manifestarea este menită să colecteze fonduri pentru a continua proiectul 'Banca de Alimente', lansat de Crucea Roşie în gala transmisă de TVR în septembrie 2009. Datorită acestui proiect, până în prezent, 12.308 de familii au primit peste 180 de tone de alimente.
'În urmă cu un an, lansam proiectul 'Banca de Alimente' pentru a veni în sprijinul celor mai vulnerabili dintre noi. La bilanţul primului an de activitate, cifrele s-au dovedit a fi impresionante şi se datorează generozităţii românilor care au răspuns apelului nostru de solidaritate. Mulţumim donatorilor, partenerilor şi, mai ales, voluntarilor care au reacţionat atât de prompt la iniţiativa Crucii Roşii Române. Continuăm să susţinem acest proiect, mai ales în contextul economic actual, însufleţiţi de convingerea că împreună vom putea să contribuim la împlinirea visului nostru de a trăi într-o lume fără foame!', a declarat Mihaela Geoană.
Proiectul 'Banca de Alimente' presupune colectarea de alimente neperisabile în magazinele partenere ale acesteia - Carrefour, Mega Image, Real, Metro, Cora Cluj, stocarea lor în depozitele Crucii Roşii şi apoi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile din întreaga ţară.
Toţi românii îşi vor putea arăta solidaritatea faţă de semenii lor care suferă de foame.
Timp de o lună, numerele de telefon şi de SMS vor rămâne la dispoziţia telespectatorilor care doresc să contribuie la implementarea acestui proiect umanitar.
Liniile telefonice deschise în reţeaua Romtelecom şi numărul scurt de SMS 877 (pentru donaţii de 2 euro/SMS în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote) vor fi deschise până la data de 27 octombrie. Numerele de telefon din reţeaua Romtelecom la care se pot face donaţii începând cu 13 septembrie 2010 sunt: 0900 900 902 cu donaţii în valoare de 2 euro/apel şi 0900 900 909 cu donaţii în valoare de 10 euro/apel.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primele pachete distribuite de Banca de Alimente a Crucii Roşii Crucea Roşie Română a început luni, după o lună de la lansarea proiectului social Banca de Alimente, distribuţia alimentelor către persoane vulnerabile din Bucureşti şi din alte 13 judeţe - Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Brăila, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Iaşi, Sibiu, Suceava şi Vrancea.
De Crăciun, Crucea Roşie vine în ajutorul copiilor defavorizaţi şi a familiilor acestora Cea de-a VII-a ediţie a Galei Crucii Roşii, care va avea loc vineri, are ca scop colectarea de fonduri şi alimente în beneficiul copiilor defavorizaţi, sub sloganul "E Crăciun şi pentru ei".
Bancă de alimente pentru copii Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează sâmbătă, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, ''Banca de alimente pentru copii'', se arată într-un comunicat de presă al societăţii.
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...
Crucea Roşie a lansat "Banca de alimente pentru copii" Societatea Naţională de Crucea Roşie din România împreună cu hypermarketul Real, Televiziunea Română şi Filiala de Cruce Roşie sector 6 Bucureşti a organizat, sâmbătă, evenimentul "Banca de alimente pentru copii", cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.
Crucea Roşie va desfăşoară programul 'Banca de Alimente' în cinci oraşe Crucea Roşie Română organizează, în perioada 7-11 aprilie, spectacole, concursuri şi acţiuni caritabile care fac parte din programul 'Banca de Alimente' ce se va desfăşura în mai multe hipermarketuri din oraşele Buzău, Braşov, Constanţa, Ploieşti şi Bucureşti.