Cele mai citite
 


Elevi clujeni cu deficienţe de vedere, premiaţi la un concurs de înot în Slovacia
marţi, 21 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cluj-Napoca, 21 sep /Agerpres/ - Un număr de şase elevi de la Liceul pentru Deficienţi de Vedere din Cluj-Napoca au reuşit să obţină 20 de medalii la un concurs de înot desfăşurat în Slovacia.
'Liceul pentru Deficienţi de Vedere Cluj, instituţie de învăţământ special care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, a participat, în perioada 17-19 septembrie 2010, la cea de-a 32-a ediţie a concursului de înot Slovacia Cup 2010. La această competiţie s-au prezentat peste 100 de înotători din aproximativ 15 cluburi sportive, din ţări precum: Iran, Kazahstan, Marea Britanie, Republica Cehă, Slovacia, România şi Belarus', se arată într-un comunicat de presă transmis marţi de Consiliul Judeţean Cluj.
Elevii clujeni s-au clasat de trei ori pe locul I, au obţinut de zece ori locul al II-lea şi de şapte ori au obţinut locul al III-lea.
Cei şase elevi clujeni sunt antrenaţi de profesorii Emese Maniu şi Lidia Tămaş.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Concurs pentru funcţia de director, la Institutul de Medicină Legală Concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Institutului de Medicină Legală (IML) din Cluj-Napoca, care se va desfăşura între 22 şi 29 iulie, aduce în competiţie patru medici, printre care şi fostul ocupant al postului de conducere, Costel Siserman, destituit în luna aprilie a acestui an, prin...
Cluj: 39 de locuri disponibile la sesiunea de admitere din septembrie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca scoate la concurs, în cea de-a doua sesiune a examenului de admitere, la nivelul licenţă, 39 de locuri, dintre care 35 cu taxă şi patru bugetate.
Cluj: 2.609 locuri la admiterea din luna septembrie la USAMV Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere din luna septembrie, 2.609 locuri, dintre care 2.176 la nivelul licenţă şi 433 la master.
Cluj: 760 de locuri la examenul de admitere la Universitatea de de Medicină şi Farmacie Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca scoate la concurs, pentru sesiunea din luna iulie, 560 de locuri bugetate pentru toate specializările şi 200 de locuri cu taxă.
Cluj: Neurologi şi diabetologi din Europa dezbat probleme medicale la UMF 'Iuliu Haţieganu' Neurologi şi diabetologi din Marea Britanie, Austria, Germania, Ungaria şi România vor participa la o dezbatere privind repercusiunile pe care diabetul zaharat le are asupra sistemului nervos central şi periferic.
Cluj: Spitalul Clinic de Recuperare a fost preluat de CJ fără nicio datorie Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca a fost preluat de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj fără nicio datorie, a declarat, joi, pentru AGERPRES directorul medical al unităţii sanitare, dr. Emil Bogdan.