Cele mai citite
 


Gorj: Sute de viroze înregistrate în ultima săptămână
joi, 23 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 350 de cazuri de viroze şi alte aproximativ 200 de cazuri de pneumonii au fost înregistrate săptămâna trecută de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Elena Piţian, purtătorul de cuvânt al instituţiei.
Potrivit sursei citate, numărul cazurilor de îmbolnăvire este în creştere faţă de perioada precedentă, principalul motiv constituindu-l scăderea temperaturilor din ultima perioadă.

'La viroze, cele mai multe cazuri - 107, au fost înregistrate la copiii cu vârsta cuprinsă între 5-14 ani şi alte 91 la cei de 1-4 ani. Au existat şi 62 de internări, cele mai multe tot în rândul copiilor. În ceea ce priveşte situaţia pneumoniilor, cele mai multe îmbolnăviri, 59 la număr, au fost înregistrate în rândul persoanelor de 30-64 ani, iar cele mai multe persoane internate au fost copii cu vârsta de la 1 la 4 ani', a precizat Elena Piţian.

Reprezentanta DSP Gorj a mai menţionat că la nivelul judeţului nu a fost înregistrat niciun caz de gripă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Număr mai mic de viroze şi pneumonii datorită vacanţei preşcolarilor şi şcolarilor Numărul cazurilor de viroze înregistrat în ultima perioadă la nivelul judeţului este în scădere comparativ cu cel din săptămânile anterioare, motivul fiind acela că principala categorie afectată, copiii cu vârsta între 5-14 ani, nu s-a mai aflat în colectivităţi mari, a declarat miercuri, purtătorul...
Gorj: Aproximativ 1.300 de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână în judeţ Aproximativ 1.300 de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână la spitalele din judeţ, numărul fiind în creştere comparativ cu perioadele anterioare, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Elena Piţian.
Gorj: Peste 1.000 de viroze şi pneumonii înregistrate în ultima săptămână Târgu-Jiu, 27 ian /Agerpres/ - Aproximativ 1.300 de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână la nivelul judeţului, în aceeaşi perioadă fiind raportat şi primul caz de gripă sezonieră din această iarnă.
Gorj: Peste 1.700 de viroze şi pneumonii înregistrate în ultima săptămână Aproximativ 1.700 de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână la spitalele din judeţ, numărul fiind în creştere comparativ cu săptămâna anterioară, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Elena Piţian.
Gorj: Circa 1 500 de cazuri de viroze şi pneumonii înregistrate în ultima săptămână în judeţ Aproximativ 1 500 de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână la spitalele din judeţ, numărul fiind în scădere comparativ cu perioada anterioară, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Elena Piţian.
Gorj: Peste 600 de cazuri de viroze şi pneumonii înregistrate în ultima săptămână Peste 600 de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână la spitalele din judeţ, numărul fiind în scădere comparativ cu perioadele anterioare, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Elena Piţian.