Cele mai citite
 


Marius Petcu: Jos labele de pe casa naţională de sănătate
joi, 23 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele CNSLR Frăţia, Marius Petcu, a cerut miercuri autorităţilor, în deschiderea mitingului Federaţiei Sanitas, autonomie pentru Casa Naţională de Sănătate şi revenirea salariilor la nivelul de dinainte de reducerea cu 25 la sută.
'Jos labele de pe Casa Naţională de Sănătate. Vrem banii înapoi pe care ni i-aţi luat. Îi vrem acum, pentru că nu sunt bani din bugetul statului. Vrem autonomie pentru Casa Naţională de Sănătate. Ne-aţi transformat în bugetari de mâna a două, deşi suntem o forţă importantă în sistemul de sănătate al României', a declarat Marius Petcu.

Liderii sindicali au făcut apel la forţele de ordine, la jandarmerie, să lase coloanele de manifestanţi să intre în piaţă.

'Nu mai faceţi exces de zel în verificarea actelor colegilor noştrii. Trăiţi la fel de prost ca şi noi. Nu ne creaţi probleme', a afirmat Marius Petcu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Leonard Bărăscu(Sanitas): Suntem în stradă pentru a cere creşterea salariilor personalului din sistemul de sănătate Preşedintele Federaţiei Sanitas, Leonard Bărăscu, a declarat miercuri că protestatarii din faţa Ministerului Sănătăţii se află în stradă pentru a cere mărirea salariilor personalului din sistemul sanitar.
Gorj: Peste 1.000 de membri ai Sanitas au semnat pentru declanşarea protestelor din sistemul de sănătate Aproximativ 1.100 de salariaţi din sistemul de sănătate din Gorj, membri ai Sanitas, au semnat pentru declanşarea grevei de avertisment programată în data de 25 noiembrie, dar şi pentru cea generală, din 28 noiembrie, a declarat luni pentru AGERPRES preşedintele Sanitas Gorj, Valentin Popa.
Federaţia Sanitas cere ministrului Sănătăţii amânarea procesului descentralizării în sistemul de sănătate Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS solicită ministrului sănătăţii să analizeze amânarea procesului de descentralizare a sistemului de sănătate, proces nejustificat în acest an, în care resursele financiare sunt total insuficiente, iar autorităţile locale complet nepregătite pentru preluarea re...
Forma finală a Coaliţiei profesioniştilor din sistemul de sănătate, semnată şi agreată la Bucureşti Reprezentanţii Colegiului Medicilor din România, Colegiului Medicilor Dentişti din România, Colegiului Farmaciştilor din România, Colegiului Psihologilor din România, Ordinului Biologilor, Biochimiştilor şi Chimiştilor din Sistemul Sanitar din România, Federaţia Sanitas, Camera Federativă a Sindicatelor...
Ministrul Sănătăţii s-a întâlnit cu reprezentanţii SANITAS Legea salarizării unitare, deblocarea posturilor din sistemul de sănătate, acordarea tichetelor de masă tuturor categoriilor de personal sanitar, situaţia personalului din Direcţiile de Sănătate Publică, au fost principalele teme discutate luni de ministrul Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu cu reprezentanţii...
Lider Sanitas Mureş: Dacă guvernanţii nu găsesc soluţii la revendicări, se va recurge la măsura extremă a demisiei în bloc Liderul Sindicatului Sanitas Mureş, Ermil Giurconiu, a declarat, miercuri, că s-a decis de către Coaliţia Profesioniştilor din Sistemul de Sănătate recurgerea la măsura extremă a demisiei în bloc ca formă de protest, în cazul în care nu vor fi găsite soluţii de către guvernanţi la revendicările personalului...