Cele mai citite
 


Brăila: Centralistă a Spitalului Judeţean, lovită cu pumnul în faţă de un agent de pază
joi, 23 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O centralistă care lucrează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a fost lovită, miercuri, cu pumnul în faţă de un agent al firmei DIOP Security, care asigură paza în instituţie, pe motiv că a forţat intrarea cu maşina în curtea spitalului.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, inspector Jenel Şogor, a declarat pentru AGERPRES că femeia, angajată la Spitalul Judeţean, a vrut să intre în unitate cu o maşină care nu se afla pe lista celor care au acces în spital, moment în care a fost lovită de agentul de pază.
Centralista a insistat să intre cu maşina, forţând porţile spitalului, a coborât nervoasă din autoturism, moment în care agentul de pază i-a aplicat un pumn în faţă.
'Se fac cercetări la faţa locului, iar, dacă victima va depune plângere, se va întocmi dosar penal, pe baza certificatului medico-legal care va fi prezentat', a declarat inspectorul Jenel Şogor.
Firmei DIOP, cea care asigură paza la Spitalul Judeţean, i-a fost întocmit un dosar penal, pentru modul de intervenţie al angajaţilor acestei societăţi în timpul conflictului spontan izbucnit săptămâna trecută la spitalul din Brăila.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Cabinet de alergologie, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un cabinet de alergologie a fost deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, după cum a anunţat directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Gabriel Ciochină.
Brăila: Un bebeluş cu o malfomaţie congenitală la inimă, transportat la Cluj cu un elicopter SMURD Un bebeluş născut în urmă cu o săptămână la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu o malfomaţie congenitală la inimă şi care avea nevoie urgentă de operaţie a fost transportat duminică, la Cluj, cu un elicopter SMURD.
Brăila: Un angajat al Staţiei de Epurare, intoxicat cu o substanţă necunoscută, a decedat la spital Un bărbat de 54 de ani din Brăila, angajat la Staţia de Epurare a Complexului de Porci Tichileşti, care a fost găsit sâmbătă inconştient într-o cameră de pompare a dejecţiilor, intoxicat cu o substanţă necunoscută, a decedat luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, potrivit informaţiilor furnizate...
Brăila: Dezinfectanţii folosiţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă nu sunt contrafăcuţi Dezinfectanţii folosiţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila pentru combaterea şi prevenirea infecţiilor nosocomiale (intraspitaliceşti) dintre cele mai grave nu sunt contrafăcuţi, potrivit rezultatelor probelor trimise spre analiză şi făcute publice de managerul unităţii, dr. Mihail Iugulescu...