Cele mai citite
 


Tulcea: Bătrâni bolnavi, salvaţi de pompieri
miercuri, 22 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tulcea, 22 sep /Agerpres/ - Circa 50 de persoane din Tulcea, cu probleme de sănătate, sunt ajutate anual de pompieri pentru a fi transportate din locuinţe la ambulanţe.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, Angela Tulceanu, a declarat miercuri pentru AGERPRES că de obicei persoanele asistate de pompieri sunt în vârstă, unele supraponderale, în alte cazuri intervenţia lucrătorilor ISU fiind necesară ca urmare a problemelor medicale.
'De exemplu, astăzi (n.r. - miercuri), am avut o intervenţie la o femeie de 87 de ani care nu era neapărat supraponderală, dar care în timpul transportului până la Ambulanţă trebuia ţinută într-o anumită poziţie. Este nevoie de forţă pentru a coborî cu o persoană în braţe câteva etaje, iar în unele cazuri medicii nu se pot descurca singuri şi apelează la ajutorul nostru', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea, Angela Tulceanu.
Potrivit sursei, în 2009, lucrătorii ISU Delta Tulcea au intervenit în cazul a 48 de persoane din judeţ pentru a le transporta din locuinţă la ambulanţa care le-a transportat în condiţii de siguranţă la unităţile spitaliceşti din judeţ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Ambulanţele, însoţite în misiuni de echipaje pregătite pentru situaţii de urgenţă Toate ambulanţele care pleacă în misiuni în judeţ sunt însoţite de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, pentru ca intervenţiile medicilor să poată fi făcute în timp util.
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
Tulcea: Continuă intervenţiile pentru consolidarea digului din Ceatalchioi Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta din Tulcea intervin în continuare pentru consolidarea şi supraînălţarea digului comunei Ceatalchioi, pentru protejarea de inundaţii a gospodăriilor particulare.
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...
Olt: ISU a organizat primul exerciţiu în caz de accident naval pe Dunăre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a desfăşurat miercuri, în premieră, un exerciţiu în caz de accident naval cu victime multiple pe Dunăre, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu.
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.