Cele mai citite
 


Cartel ALFA continuă joi acţiunile de protest în Piaţa Victoriei
vineri, 24 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
CNS Cartel ALFA organizează joi o acţiune de pichetare a sediului Guvernului, la care vor participa membrii federaţiilor sindicale din sănătate, asistenţă socială şi educaţie, potrivit liderului sindical Bogdan Iuliu Hossu. Manifestarea va începe la ora 11.00, iar durata minimă a acţiunilor sindicale este de două ore.
Cartel ALFA se pronunţă categoric împotriva disponibilizărilor, a modificării abuzive a legii pensiilor care nu trebuie promulgată în forma adoptată de Parlament.

De asemenea, Cartel ALFA respinge modificările aduse Codului Muncii dar şi încercarea de legiferare a sclaviei moderne prin desfiinţarea contractelor individuale de muncă, fiind împotriva dereglementării pieţei muncii şi a măsurilor de creştere exagerată a austerităţii prin legea de salarizare unică a sectorului bugetar.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Protest spontan la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială Suseni Aproximativ zece angajaţi ai Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială Suseni au protestat, luni, din cauză că trebuie să înapoieze sporul de 75% pe care l-au primit în anul 2010.
Prima rectificare bugetară din acest an;cei mai mulţi bani merg la Muncă, Interne,Educaţie şi Sănătate Prima rectificare din acest an a bugetelor de stat şi asigurărilor sociale propusă de Ministerul Finanţelor Publice (MFP) prevede majorarea per sold a veniturilor bugetului general consolidat cu 2,92 miliarde de lei şi a cheltuielilor bugetului general consolidate tot cu aceeaşi sumă, domeniile care...
Miting de protest al Asociaţiei Nevăzătorilor din România, săptămâna viitoare, în faţa Guvernului Asociaţia Nevăzătorilor din România (ANR) organizează pe 5 martie un miting de protest în faţa Guvernului, prin care cere, printre altele, indexarea indemnizaţiei lunare de handicap şi acordarea de bilete speciale de călătorie.
Suceava: Sindicaliştii SANITAS au demarat procedurile pentru declanşarea grevei generale din 31 octombrie Sindicaliştii din sănătate au început strângerea de semnături pentru declanşarea conflictelor de muncă, se arată într-un comunicat remis AGERPRES de Biroul de presă al SANITAS Suceava.
Bazarul cu Lucruri Gratis, organizat la Centrul de îngrijire şi educaţie timpurie 'La Bunici' Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB), invită bucureştenii la Bazarul cu Lucruri Gratis, care se va desfăşura la Centrul de îngrijire şi educaţie timpurie "La Bunici", în incinta fostului spital Caritas, sâmbătă, între orele...
Argeş: Elevii care cereau transferul unui coleg cu probleme medicale au renunţat la protest Elevii unei clase a VII-a de la Şcoala 16 din Piteşti, care cereau transferarea unui coleg cu probleme medicale despre care spuneau că îi ameninţă şi refuzau să intre la ore, au renunţat, joi, la protest, potrivit reprezentanţilor Instituţiei Prefectului Argeş.