Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Caz de meningită cu virusul West Nile
joi, 23 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgovişte, 23 sep /Agerpres/ - Primul caz de meningită cu virusul West Nile a fost confirmat, în Dâmboviţa, la o femeie de 64 de ani din localitatea Ghirdoveni, care se află internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa, Marinela Popa.
''Femeia s-a prezentat la spital în data de 18 septembrie, i-au fost recoltate probe biologice, care au fost trimise la Institutul Cantacuzino, astăzi (n.r. - joi) fiind primită confirmarea. Este în continuare internată sub tratament, starea sa fiind una favorabilă. Este un bolnav cronic, având şi alte boli asociate'', a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Dâmboviţa.
Ca urmare a acestui fapt, Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa a anunţat că se impune restricţia la donarea de sânge, timp de 28 de zile, a persoanelor cu domiciliul în zona localităţii Ghirdoveni. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Femeie de 80 ani diagnosticată cu meningită provocată de virusul West Nile O femeie de 80 ani a fost diagnosticată de Institutul Cantacuzino cu meningită provocată de virusul West Nile, acesta fiind primul caz înregistrat în judeţul Galaţi în acest an, a anunţat, marţi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea.
Brăila: A fost confirmat primul caz de meningită West Nile Primul caz de meningită West Nile de la Brăila din acest sezon a fost confirmat la un bărbat de 63 de ani, din municipiu, după cum a informat luni purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, dr. Andreia Gavrilescu.
Galaţi: Primul caz de meningoencefalită cu virusul West Nile din acest an Institutul Cantacuzino a confirmat primul caz de meningoencefalită provocată de virusul West Nile la o femeie de 38 ani din Galaţi, a declarat, joi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea.
Tulcea: Primul caz de infecţie cu West Nile în judeţ, confirmat la Institutul Cantacuzino Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat prezenţa virusului West Nile în cazul unei persoane, în vârstă de 63 de ani, din judeţul Tulcea.
Iaşi: Primul caz de infectare cu virusul West Nile Iaşi, 6 sep /Agerpres/ - Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi susţin că în judeţ a fost confirmat primul caz de infectare cu virusul West Nile.
Brăila: Încă două suspiciuni de meningită West Nile Alte două cazuri suspecte de meningită West Nile au apărut la Brăila, după ce, de la începutul sezonului cald, Institutul Cantacuzino a confirmat în judeţ alte trei cazuri de contactare a acestui virus, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila (DSP), dr. Andreia Gavrilescu...