Cele mai citite
 


Blefaroplastia sau altfel spus Chirurgia pleoapelor (lb.engl.)
vineri, 24 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

 Blefaroplastia este o interventie chirurgicala la nivelul pleoapelor, avand drept scop corectarea semnelor de imbatranire de la acest nivel si schimbarea aspectului «trist» al privirii cu unul mai destins si relaxat.

Odata cu inaintarea in varsta, pierderea elasticitatii pielii si gravitatia duc la aparitia excesului cutanat la nivelul pleoapelor superioare si al aparitiei “pungilor” la nivelul celor inferioare.
Prin urmare, la nivelul pleoapelor superioare problema este reprezentata in principal de excesul de piele, pe cand la nivelul pleoapelor inferioare, problema principala o reprezinta excesul de grasime.

Prin blefaroplastia superioara este inlaturat excesul cutanat cu ajutorul unei incizii disimulate la nivelul pliului de deasupra genelor. In cazul blefaroplastiei inferioare, excesul de grasime este inlaturat in general printr-o incizie situata pe partea interna a pleoapei, deci invizibila. Pot fi operate doar pleoapele superioare, sau doar pleoapele inferioare, sau atat pleoapele superioare cat si cele inferioare. Pentru un rezultat excelent, blefaroplastia poate fi asociata cu alte interventii estetice la nivelul fetei: lifting sprancene, lifting facial, rinoplastie,dermabrazie, peeling, etc. Este o interventie chirurgicala care se adreseaza persoanelor de ambele sexe, in general trecute de 40 de ani, desi, in cazul unor modificari ereditare, poate fi efectuata si mai devreme. Blefaroplatia poate fi efectuata si pentru ridicarea pleoapelor superioare la persoanele asiatice care isi doresc un “look” occidental.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Barbatii au inceput sa fie la fel de preocupati ca si femeile in a se mentine tineri In ultimii ani statisticile Societatilor de Chiurgie Plastica din America si Europa demonstreaza faptul ca proceduri precum liposuctia, blefaroplastia, liftingul facial sau injectiile cu acid hialuronic si botox sunt in clasamentul celor mai cerute operatii de catre barbati.
Blefaroplastia solutia pentru un chip cu cinci ani mai tanar - Adio riduri, cearcane sau pleoape lasate! Ochii pot fi cei mai puternici aliati ai frumusetii feminine sau ne pot trada cand ne e lumea mai draga. Ochii nu sunt numai „oglinda sufletului”, ci si o adevarata reflectie a felului in care aratam si ne simtim.
Chirurgia pleoapelor – moft sau necesitate? Caderea pleoapelor este strict legata de pierderea in elasticitate a pielii si slabirea muschilor. Care este rezolvarea acestei probleme si ce impune procedura de ridicare a pleoapelor aflam de la Dr. Silvia Stanculescu-Vasalos, chirurg estetician la clinica Metamorphosis Center...
Liftingul facial – solutia pentru o fata luminoasa si un aspect intinerit cu pana la 10 ani Tegumentul fetei si-a pierdut din elasticitate? Arati obosita chiar daca nu te simti asa? Colturile gurii si obrajii sunt brazdate de linii profunde? Pielea gatului este laxa, iar intregul aspect al fetei pare mai imbatranit decat este in realitate? In acest caz poti lua in considerare un lifting...
5 mituri ale interventilor chirurgicale estetice, demontate de chirurgul estetician Dr. Silvia Stanculescu-Vasalos Chirurgia estetica este poate domeniul cu cele mai multe mituri si clisee, care in majoritatea cazurilor sunt luate drept adevaruri absolute. Pentru ca sanatatea ta sa nu aiba de suferit si pentru a putea lua decizii corecte in legatura cu o eventuala interventie chirurgicala de acest gen...
Liftingul facial la 25 de ani Atunci cand vorbim despre aspectul fetei, cel mai intalnite probleme pe care le intampina atat femeile cat si barbatii sunt ridurile si pielea lasata. Primele semne ale batranetii apar in general in jurul varstei de 25 de ani, insa pot aparea si mai devreme, in functie de factori precum expunerea...