Cele mai citite
 


Satu Mare: Spitalul de Boli Contagioase intră în reparaţii capitale
vineri, 24 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Satu Mare, 24 sep /Agerpres/ - Spitalul de Boli Contagioase Satu Mare, clădire monument istoric din 1879, a intrat de vineri în reparaţii capitale, fondurile fiind asigurate de Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare.
Preşedintele CJ Satu Mare Csehi Arpad a declarat, la predarea amplasamentului către executant, că vor fi refăcute toate instalaţiile interioare, vor fi înlocuite geamurile, va fi montat un lift, va fi renovat exteriorul clădirii, gardul, precum şi parcul. Totodată, va fi montată o staţie de pre-epurare şi un utilaj pentru deşeurile medicale.
'Ministrul Sănătăţii Cseke Attila a promis când a fost la Satu Mare că ne va ajuta să modernizăm această clădire. Este cea mai amplă lucrare din ultimii ani din sistemul sanitar sătmărean', a spus Csehi Arpad.
Valoarea totală a lucrărilor este 3.471.959 lei, iar termenul de execuţie de 12 luni. Pacienţii vor rămâne în spital, lucrările desfăşurându-se pe secţii. Spitalul de Boli Contagioase are 70 de paturi. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila: Ministerul Sănătăţii are un plan de restructurare a instituţiilor subordonate Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat luni la Satu Mare că are un plan de restructurare instituţiilor din subordine.
Bihor: Investiţii ale MS la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, inaugurate de ministrul Ritli Ministrul Sănătăţii, dr. Ritli Ladislau şi fostul ministru Cseke Attila, au participat sâmbătă, la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, la darea în folosinţă a bazinelor interioare de hidrokinetoterapie adulţi, care au fost reparate capital în urma unei investiţii realizate în anul 2011...
Satu Mare: Sediul Ambulanţei va fi reabilitat Sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare va intra în reparaţii capitale în vara acestui an, finanţarea fiind asigurată de Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare şi Ministerul Sănătăţii (MS).
Cseke Attila: Cele mai multe investiţii pentru spitale le-au făcut autorităţile Capitalei Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că după transferarea managementului asistenţei medicale către autorităţile administraţiei publice locale, cele mai multe investiţii, la un an de la descentralizare, le-a făcut Capitala, urmată de Cluj.
Satu Mare: Ministrul Sănătăţii a recepţionat lucrările de modernizare a Secţiei de Boli Infecţioase Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a participat sâmbătă la recepţia lucrărilor de modernizare a Secţiei Boli Infecţioase din Satu Mare, proiectul de renovare a imobilului istoric fiind de peste 4,3 milioane lei.
Ponta: Eu văd în continuare o gestionare a spitalelor de către autorităţile locale Premierul Victor Ponta şi ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, au inaugurat sâmbătă clădirea modernizată a Policlinicii Vechi din municipiul Satu Mare, imobil din 1968 care nu a fost supus unor reparaţii capitale niciodată.