Cele mai citite
 


Mehedinţi: Bani pentru plata arieratelor spitalelor din Orşova şi Baia de Aramă
duminică, 26 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din oraşele Orşova şi Baia de Aramă sumele de 1.156.000 lei şi, respectiv, 253.000 lei, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Doina Borugă.
Potrivit acesteia, banii primiţi de la Ministerul Sănătăţii vor fi suficienţi pentru plata arieratelor acestor unităţi spitaliceşti din perioada 2006-2010, care, din cauza datoriilor, se aflau în imposibilitatea de a-şi desfăşura în condiţii normale activitatea medicală.

''Existau la aceste spitale facturi neachitate emise de furnizorii de medicamente, materiale sanitare şi alte servicii. Acum suntem cu plăţile către aceştia în termen'', a precizat Borugă.

CJAS Mehedinţi a pus şi la dispoziţia Spitalului de Urgenţă Mehedinţi suma de 12.211.000 lei, sumă cu care se vor deconta, în etape, pe măsură ce vor fi înaintate ordinele de plată, doar restanţele din ultimii patru ani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Arieratele spitalelor depăşesc 14 milioane de lei Datoriile spitalelor din judeţ către furnizorii de medicamente, materiale sanitare şi servicii, neachitate până la 31 martie 2010, se ridică la 14.167.795 de lei, a declarat luni, pentru AGERPRES, reprezentantul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, Radu Barbu.
Mehedinţi: CJAS are de recuperat peste două milioane lei de la victimele unor accidente rutiere şi agresiuni Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi nu va mai deconta serviciile medicale de care beneficiază victimele unor accidente rutiere sau ale unor agresiuni.
Mehedinţi: Serviciile spitaliceşti, decontate Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din judeţ suma de 4,32 milioane de lei, în a doua decadă a lunii ianuarie, a declarat marţi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Peste 11,1 milioane lei pentru plata arieratelor spitalelor Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate Mehedinţi a primit 11.186.000 de lei pentru achitarea arieratelor spitalelor din judeţ, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Spitalele au solicitat suplimentarea fondurilor alocate de CJAS Spitalele din municipiile Drobeta Turnu Severin şi Orşova şi din oraşul Baia de Aramă au solicitat Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi să le suplimenteze fondurile băneşti aferente semestrului I cu 1,2 milioane lei.
Mehedinţi: Peste 450 de asiguraţi beneficiază de asistenţă medicală la domiciliu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a primit de la începutul anului şi până la 1 octombrie 452 de cereri de la asiguraţi pentru asistenţă medicală la domiciliu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.