Cele mai citite
 


Sălaj: Numărul concediilor medicale, la jumătate faţă de începutul anului
miercuri, 29 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul concediilor medicale acordate lunar sălăjenilor este, în prezent, aproape jumătate din cel înregistrat la începutul anului, una dintre cauze fiind, în opinia reprezentanţilor Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj, controalele efectuate la medicii prescriptori şi amenzile aplicate.
'Dacă în luna ianuarie se acordau circa 2.100 de concedii medicale în întreg judeţul, luna trecută au fost doar aproximativ 1.200. Scăderea este, în opinia noastră, şi ca efect al controalelor efectuate de CAS Sălaj la medicii prescriptori, începând cu iunie', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, Claudiu Bârsan, preşedintele instituţiei.
Conform sursei citate, din iunie şi până în prezent au fost controlaţi 72 de medici prescriptori, fiind aplicate şapte amenzi, în valoare totală de 35.000 de lei. Unui singur cadru medical i-a fost reziliată convenţia cu CAS Sălaj, medicul nemaiavând dreptul de a elibera concedii medicale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Amenzi pentru medicii care prescriu concedii medicale Şase medici prescriptori de certificate de concedii medicale dintr-un total de 73 controlaţi de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj au fost amendaţi cu câte 5.000 de lei, ca urmare a neregulilor constatate.
Sălaj: Medic sancţionat cu retragerea dreptului de a elibera certificate de concediu medical Unui medic din Sălaj i-a fost reziliată convenţia privind eliberarea certificatelor de concediu medical ca urmare a 'neregulilor majore' constatate în urma unui control al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj privind respectarea legalităţii în ceea ce priveşte modul de completare şi eliberare de...
Sălaj: Directorul Casei de Asigurări de Sănătate a fost demis Directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj, Claudiu Bârsan, a fost demis din funcţie printr-un ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, eliberarea din funcţie fiind valabilă pentru toţi şefii caselor de sănătate din ţară.
Sălaj: Casa de Sănătate nu mai are fonduri pentru tratamente stomatologice gratuite sau compensate Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj nu mai decontează, începând cu luna aprilie, tratamente stomatologice gratuite sau compensate, întrerupând relaţiile contractuale pe care le avea cu 30 de medici stomatologi din judeţ datorită lipsei fondurilor pentru această activitate, potrivit anunţului făcut...
Sălaj: CAS face publică repartizarea paturilor ce urmează să fie reduse în judeţul Sălaj Reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) au făcut publică, miercuri, în cadrul unei întâlniri cu managerii spitalelor din judeţ, repartizarea celor 130 de paturi care urmează să fie reduse la nivelul judeţului Sălaj.
Sălaj: Director interimar la Casa de Asigurări de Sănătate Directorul de Relaţii Contractuale al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj, Marius Tăutu, a fost numit joi pe postul de director general interimar al instituţiei menţionate, după ce cu o zi înainte fostul director Cladiu Bârsan primise un ordin de revocare din funcţie.