Cele mai citite
 


IPJ Vaslui, acţionat în instanţă de Spitalul de Urgenţă pentru neplata unor datorii
miercuri, 29 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui se judecă, de mai bine de jumătate de an, cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), pentru neplata expertizelor medico-legale.
Iniţial, IPJ a fost acţionat în judecată pentru recuperarea unui debit de 630.000 de lei, bani care reprezentau neplata expertizelor medicale efectuate de Serviciul de Medicină Legală până la data de 26 ianuarie 2010.
Reprezentanţii IPJ Vaslui susţin că din fondurile pe care le-au avut la dispoziţie au achitat în decursul anului 2010 mai bine de jumătate din suma restantă.

''Ultima plată făcută de IPJ către SJU Vaslui a fost la sfârşitul lunii iulie în valoare de aproximativ 7.000 de lei. Suma rămasă restantă va fi achitată în perioada următoare în limita creditelor bugetare aprobate. În decursul anului 2010 noi am achitat mai bine de jumătate din cele 630.000 de lei, sumă pentru care am fost acţionaţi în instanţă, iar în prezent mai avem de plătit din suma respectivă aproximativ 200.000 de lei'', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Avocaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui au cerut ca plata sumelor restante să fie acoperită din fondurile Ministerului de Finanţe, Ministerului Administraţiei şi Internelor şi cele ale IGPR.
''Noi la ora actuală ne descurcăm foarte greu. Din cauza lipsei fondurilor avem şi noi destule probleme. Nu putem să facem servicii pe datorie la nesfârşit. Şi noi avem la rândul nostru furnizori de plătit care nu mai acceptă să lucreze cu noi pe datorie'', a declarat Lelia Croitoru, directorul medical al SJU Vaslui.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: IPJ obligat de instanţă să achite o datorie Spitalului de Urgenţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a fost obligat de Tribunalul Vaslui printr-o sentinţă definitivă să plătească suma de 600.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, bani care reprezintă serviciile de expertiză medicală efectuate în perioada 1 ianuarie 2009-30 martie 2010.
Vaslui: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului, dator Serviciului de Medicină Legală Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui are de plătit Serviciului de Medicină Legală suma de aproximativ 70.000 de lei, reprezentând datorii acumulate din luna aprilie a acestui an pentru expertizele medicale efectuate la dosarele penale aflate în lucru. Ultima plată efectuată de IPJ către serviciul...
Vaslui: Şefa Secţiei de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă a demisionat după trimiterea în judecată Şefa Secţiei de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, Gabriela Rusu, a demisionat din funcţie după ce a fost trimisă în judecată pentru abuz în serviciu.
Vaslui: Anchetă la SJU privind ilegalităţi cu medicamentele bolnavilor de cancer Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat verificări la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, unde ar fi fost decontate reţete fictive pentru pacienţii bolnavi de cancer.
Vaslui: Anchetă la Spitalul de Urgenţă în urma decesului unui bebeluş Vaslui, 27 ian /Agerpres/ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat, joi, o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce un nou-născut de numai o zi a decedat în noaptea de miercuri spre joi în maternitatea spitalului.
Vaslui: Scandal provocat de un pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un pacient dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui sub escortă de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), după ce acesta şi-a ameninţat cu moartea concubina, a provocat joi seara, scandal la Unitatea de Primire Urgenţe a unităţii sanitare, a spart un geam cu capul şi a...