Cele mai citite
 


Vaslui: Bebeluş transferat la un spital din Iaşi cu traumatism cranian
miercuri, 29 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bebeluş în vârstă de 11 luni a fost transportat marţi la un spital din Iaşi cu fractură de craniu.
Potrivit medicilor de la Spitalul de copii 'Sfântul Nicolae' din Bârlad, acolo unde a fost internat iniţial copilul, el a ajuns la spital cu mama sa care le-a povestit medicilor că micuţul a căzut şi s-a lovit la cap sâmbătă, dar că ea a văzut hematomul abia luni şi atunci a decis să vină la spital.

'Bebeluşul avea un traumatism cranian. Am trimis copilul la Iaşi pentru că el avea nevoie de investigaţii mai complexe, iar noi aici la spital nu dispunem de un computer tomograf. De aceea orice caz de traumatism cranian este transferat la Iaşi', a declarat marţi pentru AGERPRES Magdalena Cozma, directorul Spitalului de copii 'Sfântul Nicolae' Bârlad.

Medicii bârlădeni au sesizat Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui cu privire la acest caz, asistenţii sociali urmând să stabilească în urma unei anchete sociale dacă părinţii bebeluşului au vreo vină pentru cele întâmplate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul unui bebeluş adus la spital cu policontuzii şi o fractură Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de 9 luni din localitatea Ciocani, care a fost adus la spital cu policontuzii, echimoze şi o fractură la mână.
Vaslui: Poliţiştii anchetează moartea unei fetiţe Vaslui, 28 iun /Agerpres/ - Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui au demarat, luni, o anchetă în cazul unei fetiţe în vârstă de 7 ani din localitatea Voineşti, după ce aceasta a murit la un spital din Iaşi.
Vaslui: Bebeluş de 9 luni, transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi, după ce a suferit arsuri pe corp Un bebeluş în vârstă de 9 luni din comuna vasluiană Tătărăni a fost preluat, miercuri, de un elicopter SMURD, după ce a suferit arsuri de gradul II pe corp. Cel mai probabil, mama copilului a scăpat, din neatenţie ,recipientul cu ceai fierbinte peste acesta şi i-a provocat micuţului arsuri.
Vaslui: Direcţia pentru Protecţia Copilului anchetează moartea de hipotermie a unui bebeluş Vaslui, 3 ian /Agerpres/ - Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis, luni, o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de şase luni care a ajuns la spital duminică seara cu hipotermie.
Vaslui: Bebeluş de două luni în stare gravă la spital după ce a fost bătut de mamă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat duminică o anchetă în cazul unei nou-născute în vârstă de două luni care a ajuns la spital după ce ar fi fost lovită şi muşcată de mama ei în vârstă de 19 ani.