Cele mai citite
 


Constanţa: Eprubete cu sânge uscat, aruncate la marginea comunei Tortomanu
joi, 30 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţiştii au demarat o anchetă după ce mai multe eprubete cu sânge uscat şi diferite cutii cu înscrisuri din care reieşea că au conţinut materiale de uz veterinar au fost găsite aruncate pe câmp, la marginea comunei Tortomanu, pe amplasamentul unei platforme de gunoi dezafectate.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, Gelu Manolescu, a informat, miercuri, printr-un comunicat remis presei, că din primele cercetări efectuate a reieşit că, în urmă cu două săptămâni, veterinarul localităţii, Dumitru N., de 52 de ani, după ce a reparat soba dispensarului i-a solicitat unui cetăţean să strângă resturile de materiale de construcţie şi să le arunce la groapa de gunoi de la marginea comunei.
'Pe lângă resturile menajere, acesta a transportat şi un sac în care se aflau materiale sanitar-veterinare expirate, care urmau să fie predate Direcţiei Sanitar Veterinare Constanţa, pentru distrugere', a precizat reprezentantul IPJ.
Potrivit acestuia, recipientele cu 'urme de substanţă de culoare brun roşcat, cu aspect de sânge' au fost ambalate şi sigilate în vederea continuării cercetărilor.
Ancheta în acest caz este efectuată sub aspectul comiterii infracţiunii de 'răspândire a bolilor la animale sau plante'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea din Bârlad Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă.
Constanţa: Anchetă în cazul unui copil de 10 ani găsit mort în casă Un băiat de 10 ani a fost găsit mort de către părinţi în baia locuinţei din localitatea constănţeană Lumina, poliţiştii deschizând în acest caz dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.
Vaslui: Anchetă în cazul morţii unei bătrâne, după ce medicii ar fi uitat la operaţie un pansament Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) a demarat o anchetă în cazul morţii unei femei în vârstă de 80 de ani, din comuna vasluiană Tutova, supusă unor intervenţii chirurgicale la Spitalul Municipal de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad.
Covasna: Anchetă penală la fostul spital din Vâlcele, închis anul trecut Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna a deschis o anchetă pentru a găsi persoanele vinovate de distrugerea clădirii fostului Spital de patologie neuromusculară 'dr. Horia Radu' din Vâlcele, închis anul trecut.
Anchetă IPJ după ce o adolescentă operată la Vaslui şi trimisă în comă la un spital din Iaşi a murit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui a deschis o anchetă în cazul unei minore în vârstă de 15 ani care a decedat într-un spital din Iaşi.
Argeş: Anchetă în cazul unui bărbat decedat în timp ce se afla sub tratament medicamentos Poliţiştii din Piteşti efectuează cercetări în cazul unui bărbat în vârstă de 32 de ani care a murit în timp ce se afla sub tratament medicamentos la un cabinet de psihiatrie, ancheta fiind declanşată în urma unei plângeri formulate de familia decedatului.