Cele mai citite
 


Alţi doi bebeluşi externaţi de la Spitalul 'Grigore Alexandrescu'
joi, 30 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alţi doi bebeluşi care au suferit arsuri în incendiul de la Maternitatea Giuleşti au fost externaţi marţi seara de la Spitalul de Copii 'Grigore Alexandrescu'.
Este vorba despre un băiat şi o fetiţă, gemeni, care sunt bine, au rănile cicatrizate, au luat în greutate şi vor fi monitorizaţi în continuare, a declarat, pentru AGERPRES, prof. dr. Dan Enescu, managerul unităţii sanitare.

În spital a mai rămas internat un singur bebeluş care trebuie să mai ia în greutate şi căruia îi mai trebuie tratată şi o altă afecţiune, a spus medicul.

Alţi doi bebeluşi au fost externaţi în urmă cu două săptămâni.

În urma incendiului din luna august de la Maternitatea Giuleşti opt bebeluşi prematuri au fost evacuaţi cu arsuri medii şi grave la Spitalul Grigore Alexandrescu. Trei dintre aceştia au murit.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ultimul bebeluş internat cu arsuri la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' a fost externat Ultimul bebeluş dintre cei opt aduşi la Spitalul Clinic ''Grigore Alexandrescu'' în urma incendiului de la Maternitatea Giuleşti a fost externat miercuri.
Încă un bebeluş dintre victimele tragediei de la Giuleşti a murit Bucureşti, 12 sep /Agerpres/ - Un nou-născut adus la spitalul Grigore Alexandrescu după incendiul de la Maternitatea Giuleşti a murit, duminică, ridicând la şase bilanţul bebeluşilor morţi în tragedia produsă în luna august.
Familia unui bebeluş cere Poliţiei să ancheteze faptul că au fost informaţi în mod fals despre decesul acestuia Familia unuia dintre bebeluşii transferaţi la spitalul Grigore Alexandrescu după explozia de luni de la Maternitatea Giuleşti, a anunţat miercuri că va cere Poliţiei Capitalei să investigheze cum a fost posibil să fie anunţată în mod fals în legătură cu moartea acestuia.
Starea celor şase bebeluşi internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, staţionară Starea celor şase nou-născuţi prematur, care au fost afectaţi de arsuri şi leziuni inhalatorii în accidentul colectiv petrecut la maternitatea Giuleşti, este staţionară.
Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti a rămas neschimbată Starea celor şase bebeluşi aduşi luni seară de la Maternitatea Giuleşti la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală nu a suferit modificări importante, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru.
Un al patrulea bebeluş de la Maternitatea Giuleşti a murit Încă un nou-născut de la Maternitatea Giuleşti din Capitală a murit în timpul nopţii de luni spre marţi, la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, numărul bebeluşilor decedaţi în urma incendiului ridicându-se astfel la patru.