Cele mai citite
 


Sălaj: Reabilitare a spitalului orăşenesc din Şimleu Silvaniei
joi, 30 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul orăşenesc din Şimleu Silvaniei este în curs de reabilitare, fondurile necesare lucrărilor, în sumă totală de peste 3 milioane de lei, fiind alocate atât de la bugetul local, cât şi prin intermediul unei finanţări europene nerambursabile.
Astfel, un corp de clădire este reabilitat cu fonduri din bugetul local însumând 250.000 de lei, iar un al doilea corp de clădire, respectiv ambulatoriul, cu o finanţare de 3,1 milioane de lei, prin intermediul unui proiect finanţat prin Programului Operaţional Regional (POR).

În cadrul proiectului s-au făcut achiziţiile serviciilor de dirigentare de şantier, audit, publicitate şi informare, iar licitaţia pentru execuţia lucrărilor de construcţii va avea loc în data de 1 octombrie 2010.

'Contractul de finanţare este semnat, implementarea proiectului este începută, achiziţionarea serviciilor de proiectare şi avizele fiind obţinute în anul 2009. În momentul de faţă ne aflăm în stadiul licitaţiei în vederea achiziţionării lucrărilor de construcţie şi instalaţii', precizează miercuri, în cadrul unui comunicat de presă, primarul Septimiu Ţurcaş.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Laborator medical privat, realizat printr-un proiect cu finanţare europeană Primul laborator de analize medicale din Sălaj realizat în cadrul unui proiect cu finanţare europeană va deveni funcţional, începând de joi, 1 august, în municipiul Zalău.
Sălaj: Proiecte de reabilitare şi dotare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Extinderea, reabilitarea şi dotarea ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, respectiv dotarea cu aparatură medicală a celei mai mari unităţi spitaliceşti din Sălaj sunt două dintre proiectele aprobate vineri de consilierii judeţeni, valoarea totală a investiţiilor...
Sălaj: Spitalul Judeţean de Urgenţă, reabilitat printr-un proiect european în valoare de aproape 10 milioane de euro Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a fost reabilitat în cadrul unui proiect în valoare de aproape 10 milioane euro, derulat de Consiliul Judeţean prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 şi având ca sursă de finanţare Fondul European de Dezvoltare Regională.
Sălaj: Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean, reabilitată cu fonduri europene şi cu sprijinul unei companii private La Spitalul judeţean de urgenţă Zalău s-au finalizat lucrările de modernizare ale Secţiei de Pediatrie, realizate în cadrul unui proiect european ce vizează modernizarea întregii unităţi spitaliceşti.
Sălaj: Punct termic transformat în centru multifuncţional pentru persoane vârstnice Un punct termic dezafectat din Zalău va fi transformat în centru multifuncţional pentru persoane vârstnice cu o capacitate de 50 de locuri, printr-un proiect cu finanţare europeană al autorităţilor locale, în valoare totală de circa 1,35 milioane de lei.
Tiberiu Marc, candidat USL la şefia CJ Sălaj: Propun un proiect pentru judeţ validat şi de partenerii europeni(interviu) Candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj, social-democratul Tiberiu Marc, cel care ocupă şi în prezent această funcţie, apreciază, într-un interviu acordat AGERPRES, că proiectul strategic de dezvoltare demarat în cele două mandate anterioare este corect în termeni de planificare...