Cele mai citite
 


Raed Arafat: Patru persoane au decedat în accidentul de la Tulcea; doi răniţi aduşi cu elicopterul la Bucureşti
joi, 30 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 30 sep /Agerpres/ - Patru persoane aflate în autobuzul care s-a răsturnat, joi, la Tulcea, au decedat, trei la locul accidentului şi unul la spital, cu toate eforturile medicilor de a-l resuscita, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
El a spus că au fost trimise două elicoptere ale Ministerului de Interne cu personal SMURD din Bucureşti şi alte două echipe SMURD de la Constanţa pentru a ajuta la trierea şi evaluarea situaţiei.
Unul dintre elicoptere va reveni la Bucureşti la Spitalul Floreasca cu doi dintre accidentaţi care sunt în stare foarte gravă.
Un autobuz cu peste 40 de persoane s-a răsturnat, joi dimineaţa, la marginea oraşului Tulcea, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), Daniela Condrea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Elicopterele SMURD i-au adus pe ultimii patru răniţi grav din Bulgaria, la Spitalul Floreasca Ultimii patru răniţi grav din accidentul din Bulgaria au fost aduşi, duminică, cu un elicopter SMURD şi vor fi internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, alături de ceilalţi doi aduşi în cursul acestei zile.
Tulcea: Elicoptere noi pentru SMURD în mai multe zone din ţară Judeţele din Moldova vor primi anul acesta un elicopter medicalizat SMURD, potrivit subsecretarului de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, judeţele din Dobrogea urmând să aibă parte de un aparat de zbor similar peste cel mult un an.
Arafat: Aducerea răniţilor în Capitală cu elicopterele, la solicitarea spitalului din Tulcea; capacitatea de intervenţie SMURD-MAI - bună Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, pentru AGERPERS, că decizia de a-i transporta cu elicopterele pe cei patru răniţi în accidentul de la Tulcea la Bucureşti a fost luată la solicitarea spitalului tulcean.
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) La 14 martie 2016 a murit singurul rănit în incendiul din Colectiv care mai era internat la Spitalul Floreasca, informează televiziunile de ştiri. Potrivit medicilor, acesta a murit în urma unor complicaţii hemoragice. Bilanţul victimelor care au murit a ajuns la 64.
Arafat: Doi răniţi în accidentul din Bulgaria au fost internaţi la spitalul Floreasca Primii doi răniţi în accidentul din Bulgaria au fost aduşi, duminică, cu două elicoptere, în Bucureşti şi au fost internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Trei răniţi în accidentul de la Tulcea, transportaţi la spitalele Bagdasar Arseni şi Universitar Trei dintre victimele accidentului de la Tulcea, o femeie şi doi bărbaţi, aduse cu un elicopter al MAI în Capitală, au fost transportate cu ambulanţele la spitalele Bagdasar Arseni şi Universitar.