Cele mai citite
 


Peste 60 de răniţi în urma accidentului de la marginea oraşului Tulcea
vineri, 1 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 60 de persoane au fost rănite în urma accidentului petrecut joi dimineaţa la marginea oraşului Tulcea, conform informaţiilor furnizate de directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), Ion Popescu.
''În intervalul orar 7,10-8,00, Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) a adus în spital 40 de persoane. Ulterior, cu maşinile personale, după ce oamenii probabil că şi-au rezolvat alte probleme şi probabil că au simţit dureri pe care nu şi le-au explicat au venit singuri la spital, astfel că la un moment dat numărul lor era de 62'', a declarat, pentru AGERPRES, directorul SJU, Ion Popescu.
El a mai spus că 40 de pasageri aflaţi în autobuz şi care au fost transportaţi de SJA au fost internaţi în spital şi că în momentul de faţă continuă examinarea tuturor celorlalţi călători din autovehicul.
''Sunt internaţi numai cei cu probleme grave, tot fluxul Unităţii de Primire Urgenţe fiind mobilizat'', a menţionat directorul spitalului tulcean.
Potrivit sursei citate, din numărul total al persoanelor rănite, două au fost transportate cu elicopterele SMURD în unităţi spitaliceşti din Bucureşti.
''Urmează să mai sosească încă un elicopter cu echipaj SMURD la bord, pentru a mai trimite pacienţi în stare gravă. Vom vedea dacă va fi nevoie'', a precizat directorul SJU, Ion Popescu.
În urma accidentului, patru femei au murit.
Joi dimineaţa, în jurul orei 6,45, un autobuz care transporta angajaţi ai unei fabrici de confecţii la locul de muncă, în timp ce s-a oprit pe marginea drumului pentru a da prioritate unei alte maşini, s-a răsturnat, după ce pământul de la marginea drumului s-a surpat, ca urmare a ploilor căzute noaptea trecută.
Drumul pe care s-a petrecut accidentul este unul alternativ pentru zona industrială a oraşului Tulcea, după ce în urmă cu aproape un an Primăria municipiului a decis blocarea drumului principal de acces în zonă pentru derularea lucrărilor de modernizare şi extindere a reţelei de apă şi canalizare, lucrări finanţate de Uniunea Europeană.
Decizia primăriei de a bloca drumul principal spre zona industrială a oraşului a fost criticată în repetate rânduri de proprietarii unităţilor comerciale din zonă, aceştia anunţând la un moment dat că vor să dea în judecată administraţia locală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, verificat de Ministerul Sănătăţii Ministerul Sănătăţii a verificat recent modul în care conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) din Tulcea respectă legislaţia în vigoare privind funcţionarea şi modul în care se fac achiziţiile publice, după ce sindicatele din instituţia publică au sesizat mai multe nereguli.
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...