Cele mai citite
 


Două femei accidentate grav la Tulcea au ajuns la Spitalul Floreasca
joi, 30 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 30 sep /Agerpres/ - Cele două femei accidentate în urma răsturnării unui autobuz la Tulcea, care erau într-o stare foarte gravă, o gravidă şi o femeie intubată, au ajuns, joi, la Spitalul Floreasca şi sunt evaluate, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Potrivit acestuia, alte patru persoane, un bărbat şi trei femei, care au diferite traumatisme, urmează să mai vină la Bucureşti cu al doilea elicopter. Alte două femei vor pleca la Constanţa, urmând ca alte două persoane să fie evaluate şi să se decidă dacă vor fi transferate la Constanţa, a precizat subsecretarul de stat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: Patru persoane au decedat în accidentul de la Tulcea; doi răniţi aduşi cu elicopterul la Bucureşti Bucureşti, 30 sep /Agerpres/ - Patru persoane aflate în autobuzul care s-a răsturnat, joi, la Tulcea, au decedat, trei la locul accidentului şi unul la spital, cu toate eforturile medicilor de a-l resuscita, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Raed Arafat: Încercăm să conectăm medicii de familie cu ambulatoriile de specialitate Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat miercuri, la un târg de inovaţie prin tehnologie pentru dezvoltarea comunităţilor, că doreşte dezvoltarea unui sistem prin care să se poată conecta medicii de familie cu ambulatoriile de specialitate.
Alte patru persoane accidentate la Tulcea, aduse la Bucureşti cu al doilea elicopter Alte patru victime ale accidentului de la Tulcea sunt transportate la Bucureşti cu cel de-al doilea elicopter, a precizat, joi, pentru AGERPRES, şeful SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţă.
Raed Arafat: Nu mai sunt probleme în ceea ce priveşte deplasarea ambulanţelor la intervenţii Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), dr. Raed Arafat, a declarat, miercuri, că în prezent nu mai sunt probleme în ceea ce priveşte deplasarea ambulanţelor la intervenţii.
Raed Arafat: Mai multe persoane din localităţi rurale transportate la spital pentru dializă Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a afirmat, vineri, la sediul MAI, că mai multe persoane din localităţile rurale care necesitau dializă au fost preluate de autorităţile de sănătate publică şi de serviciile de ambulanţă pentru a fi duse la spital.
Tulcea: Elicoptere noi pentru SMURD în mai multe zone din ţară Judeţele din Moldova vor primi anul acesta un elicopter medicalizat SMURD, potrivit subsecretarului de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, judeţele din Dobrogea urmând să aibă parte de un aparat de zbor similar peste cel mult un an.