Cele mai citite
 


Alte patru persoane accidentate la Tulcea, aduse la Bucureşti cu al doilea elicopter
vineri, 1 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alte patru victime ale accidentului de la Tulcea sunt transportate la Bucureşti cu cel de-al doilea elicopter, a precizat, joi, pentru AGERPRES, şeful SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţă.
Acesta a menţionat că cele patru persoane au suferit traumatisme la coloană, dar starea lor este stabilă.

În urmă cu puţin timp au ajuns la Bucureşti două femei accidentate la Tulcea, una dintre ele fiind transportată la Spitalul Floreasca, iar cea de-a doua, care este gravidă, fiind trimisă la Spitalul Universitar.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Două femei accidentate grav la Tulcea au ajuns la Spitalul Floreasca Bucureşti, 30 sep /Agerpres/ - Cele două femei accidentate în urma răsturnării unui autobuz la Tulcea, care erau într-o stare foarte gravă, o gravidă şi o femeie intubată, au ajuns, joi, la Spitalul Floreasca şi sunt evaluate, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul...
Tulcea: Un copil cu traumatism de coloană, transportat cu un elicopter SMURD la Bucureşti Un băiat, în vârstă de 11 ani, din judeţul Tulcea, care ar putea rămâne paralizat, a fost vineri transportat cu un elicopter SMURD la Bucureşti.
Opriţa: Evacuarea aeriană - singura opţiune posibilă pentru a transporta răniţii de la Tulcea în siguranţă Evacuarea aeriană era singura opţiune posibilă pentru a putea transporta victimele accidentului rutier de la Tulcea în condiţii de siguranţă la unităţile sanitare primitoare, din cauza gravităţii leziunilor, potenţialului evolutiv şi funcţiilor vitale instabile, a precizat, vineri, şeful SMURD Bucureşti...
Şase dintre victimele accidentului de la Tulcea sunt internate în spitale bucureştene Şase dintre victimele accidentului produs joi dimineaţă la marginea oraşului Tulcea au fost transportate la spitale din Capitală.
Trei răniţi în accidentul de la Tulcea, transportaţi la spitalele Bagdasar Arseni şi Universitar Trei dintre victimele accidentului de la Tulcea, o femeie şi doi bărbaţi, aduse cu un elicopter al MAI în Capitală, au fost transportate cu ambulanţele la spitalele Bagdasar Arseni şi Universitar.
Brăila: Mecanicul de zbor rănit grav în urma accidentului de avion de la Stăncuţa va fi transferat la Spitalul Floreasca Mecanicul de zbor rănit grav în urma accidentului de avion produs sâmbătă dimineaţă în apropiere de localitatea brăileană Stăncuţa va fi transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Bucureşti, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.