Cele mai citite
 


Medici germani ar putea opera la Suceava
vineri, 1 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medici specialişti din regiunea germană Schwaben ar putea opera la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava.
Iniţiativa aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, şi a fost discutată, joi, cu omologul său din regiunea Schwaben, Jurgen Reichart, cu ocazia vizitei pe care acesta a efectuat-o la Suceava.

În cadrul discuţiilor purtate între cei doi omologi s-a pus şi problema modernizării unui bloc operator, a secţiei de cardiologie, dar şi a celei de neurochirurgie.
Pe de altă parte, Flutur i-a cerut sprijin lui Jurgen Reichart pentru ca produsele bio din Bucovina să poată fi promovate şi să pătrundă pe piaţa din Schwaben şi chiar în întreg landul Bavaria.

Judeţul Suceava şi Regiunea Schwaben au încheiat un parteneriat de cooperare în diverse domenii din anul 1997.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Parteneriat public-privat de peste un milion de euro la Spitalul Judeţean Centrul de Cardiologie şi Radiologie de la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava a fost inaugurat, investiţia în valoare de peste un milion de euro fiind realizată printr-un parteneriat public - privat cu Centrul medical Med New Life Bucureşti şi cu sprijinul Consiliului Judeţean (CJ)...
Suceava: Alte cinci secţii ale Spitalului judeţean modernizate cu bani de la MS, BM şi CJ La Spitalul de urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava au fost inaugurate, luni, alte cinci secţii reabilitate şi modernizate, cu finanţare de la Ministerul Sănătăţii, Banca Mondială şi Consiliul Judeţean (CJ) Suceava. Valoarea lucrărilor de reabilitare şi dotarea cu mobilier a secţiilor se ridică la...
Suceava: Coplată de 5 lei la Spitalul Judeţean Nivelul coplăţii la externare în Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava este stabilită la 5 lei, în baza unei decizii a Consiliul director al Spitalului, a declarat managerul unităţii spitaliceşti Vasile Râmbu. El a estimat că aproximativ 15% dintre cei care se internează vor trebui să...
Spitalul Judeţean Suceava a rămas fără ser antiviperin, după ce un copil de 10 ani a fost muşcat de şarpe Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava a rămas fără ser antiviperin, după ce un copil de zece ani din Fundu Moldovei a ajuns la urgenţă muşcat de un şarpe, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Tiberius Brădăţan.
Suceava: Numărul cazurilor de meningită acută virală a ajuns la 145 În ultimele 24 de ore, în Spitalul de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava s-au internat şapte persoane cu diagnosticul de meningită acută virală, numărul cazurilor de îmbolnăviri ajungând astfel la 145, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Adrian Popescu.
Suceava: Unui bolnav i s-a decontat de către Spitalul Judeţean o proteză de şold Unui pacient internat la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava i-au fost decontaţi banii cheltuiţi pe perioada internării pentru achiziţionarea unei proteze de şold, a declarat marţi directorul medical Tiberiu Brădăţan.