Cele mai citite
 


Şase dintre victimele accidentului de la Tulcea sunt internate în spitale bucureştene
vineri, 1 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şase dintre victimele accidentului produs joi dimineaţă la marginea oraşului Tulcea au fost transportate la spitale din Capitală.
Două femei au fost internate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, un bărbat şi o femeie la Spitalul Clinic Bagdasar-Arseni şi alte două persoane la Spitalul Universitar, una dintre ele fiind o femeie gravidă.

Persoanele accidentate au leziuni la coloană iar una dintre femeile care se află la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi care este într-o stare foarte gravă are şi arsuri chimice. A doua femeie şi-a pierdut cunoştinţa şi are şi o pneumonie de aspiraţie.

Bărbatul internat la Spitalul Clinic Bagdasar-Arseni are traumatism de coloană cervicală iar femeia luxaţie de coloană cervicală, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti.

Femeia gravidă, care se află la Spitalul Universitar, este stabilizată şi monitorizată iar sarcina este, de asemenea, monitorizată. Până în prezent nu s-au evidenţiat probleme majore, a adăugat Opriţa.

Joi dimineaţa, în jurul orei 6,45, lângă municipiul Tulcea, un autobuz care transporta angajaţi ai unei fabrici de confecţii la locul de muncă, în timp ce s-a oprit pe marginea drumului pentru a da prioritate unei alte maşini, s-a răsturnat, după ce pământul de la marginea drumului s-a surpat, ca urmare a ploilor căzute noaptea trecută. Patru femei au murit şi zeci de persoane au fost rănite.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bogdan Opriţa: Starea de sănătate a răniţilor de la Spitalul Floreasca este echilibrată Cei patru răniţi din accidentul din Ungaria aduşi la Spitalul Floreasca sunt conştienţi şi se află într-o stare echilibrată, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Opriţa: Evacuarea aeriană - singura opţiune posibilă pentru a transporta răniţii de la Tulcea în siguranţă Evacuarea aeriană era singura opţiune posibilă pentru a putea transporta victimele accidentului rutier de la Tulcea în condiţii de siguranţă la unităţile sanitare primitoare, din cauza gravităţii leziunilor, potenţialului evolutiv şi funcţiilor vitale instabile, a precizat, vineri, şeful SMURD Bucureşti...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Unul dintre pacienţi va fi transferat în Franţa Unul dintre pacienţii internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca va fi transferat în cursul zilei de miercuri într-o unitate medicală din Paris, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale Bogdan Opriţa.
Tulcea: Un copil cu traumatism de coloană, transportat cu un elicopter SMURD la Bucureşti Un băiat, în vârstă de 11 ani, din judeţul Tulcea, care ar putea rămâne paralizat, a fost vineri transportat cu un elicopter SMURD la Bucureşti.
Verstoy Attila a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca Senatorul UDMR Verestoy Attila a ajuns joi noapte, cu un avion aflat la dispoziţia SMURD, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, aici fiind aşteptat de ministrul sănătăţii Ladislau Ritli şi subsecretarul de stat Raed Arafat.
Colectiv/ Spitalul de Urgenţă Floreasca: Trei răniţi - în continuare cu stare generală extrem de gravă Trei răniţi în clubul Colectiv se află în continuare internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, toţi fiind critici, cu stare generală extrem de gravă.