Cele mai citite
 


Salon de carte universitară la Facultatea de Medicină şi Farmacie
duminică, 3 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un salon de carte universitară, care propune studenţilor medicinişti sau farmacişti o serie de titluri din bibliografia de specialitate, s-a deschis, vineri, în holul central al Facultăţii de Medicină şi Farmacie Bucureşti.
Organizat de Editura Universitară 'Carol Davila', în perioada 1-2 octombrie, salonul aduce învăţăceilor titluri din domeniul anatomiei, urologiei, cardiologiei, patologiei, farmacologiei, chirurgiei, dar şi dicţionare medicale, atlase, nomenclatoare ale medicamentelor, cărţi de popularizare.
Deşi unele edituri practică reduceri de 30%, preţurile volumelor, majoritatea tratate bogat ilustrate editate de mari case de editură din Marea Britanie şi SUA ca Elsivier, Mc Grawcill, Lippincolt, Oxford sau Theme, sunt situate între 100 şi 600 de lei.
Există şi excepţii, la editurile Ars Docendi şi Lider lucrările de biologie, chimie, dar şi de istorie, geografie sau literatură au preţuri cuprinse între 5 şi 60 de lei. Astfel, volumul 'Medicina legală', poate fi achiziţionat la preţul de 27,30 de lei, iar 'Diagnosticul diferenţial în durerea acută' de Stanley L. Wiener, cu 53, 5 lei.
De la salon nu lipseşte nici oferta de carte electronică, compania E-information, propunând pachete de titluri, achiziţionate de Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila', din diverse domenii precum 'Boli infecţioase', 'Pneumologie', sau 'Farmacie', toate oferind accesul studenţilor şi al cadrelor didactice din instituţie la reviste de specialitate din Europa şi SUA.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti Admiterea la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" va scoate la concurs în luna iulie 1.420 de locuri Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" va organiza concurs de admitere pentru toate facultăţile pe 22 iulie pentru un număr de 1.420 de locuri, dintre acestea 950 finanţate de la buget şi 470 de locuri cu taxă.
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Peste 4500 de candidaţi vor susţine examenul de admitere la UMF 'Carol Davila' din Bucureşti
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti s-a încheiat
LA PAS PRIN BUCUREŞTI: Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", prestigioasă instituţie de învăţământ superior medical, prima înfiinţată pe teritoriul ţării noastre, are sediul principal pe Bulevardul Eroilor Sanitari din Bucureşti, fiind găzduită de Palatul Facultăţii de Medicină. Instituţia poartă numele medicului...