Cele mai citite
 


Little People şi angajaţii PWC au reamenajat spaţiul verde din faţa Institutului Oncologic
duminică, 3 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Câteva zeci de persoane, voluntari, angajaţi ai firmei de servicii profesionale 'PricewaterhouseCoopers' şi membri ai Asociaţiei Little People România, au participat vineri, în campania de conştientizare 'Poţi şi tu', susţinută de tinerii supravieţuitori ai cancerului, la reamenajarea spaţiului verde din faţa Institutului Oncologic 'Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu'.
'Suntem aici pentru că sprijinim Asociaţia Little People, admirăm entuziasmul acestor oameni şi ceea ce fac pentru copiii din România. Sperăm că prin aceasta vom schimba ceva, vom face atât pentru copii, cât şi pentru ceilalţi pacienţi şi familiile lor ceva plăcut, care să îi aline în momentele dificile prin care trec', a declarat pentru AGERPRES Brian Arnold, partener Tax Service al asociaţiei 'PricewaterhouseCoopers'.
El a subliniat că aceasta reflectă politica PWC de a da înapoi ceva comunităţii în care îşi desfăşoară activitatea.
La rândul ei, directorul medical al Institutului Oncologic, Ileana Condrea, le-a mulţumit voluntarilor pentru demersul lor de a încerca să ofere un ambient plăcut pacienţilor şi nu numai.
În cadrul campaniei 'Poţi şi tu', în zilele de 2 şi 3 octombrie, Asociaţia Little People împreună cu Clubul ''Temerarii' vor organiza campanii de strângere de fonduri în Iulius Mall din Cluj-Napoca şi Băneasa Shopping City din Bucureşti, sumele urmând să fie folosite pentru renovarea unei camere de joacă şi terapie din Spitalul 'Sfânta Maria' din Iaşi, a precizat Katie Rizvi, vicepreşedinte al Asociaţiei Little People România.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Investiţie de milioane de euro pentru reabilitarea spitalului de copii "Sfânta Maria" din Iaşi Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi va fi reabilitat cu ajutorul Consiliului Judeţean şi Fundaţiei Scheherazade care vor investi câteva milioane de euro pentru consolidarea unităţii medicale, dar şi pentru dotarea cu mobilier.
Iaşi: Aparatură medicală de ultimă generaţie, donată Spitalului de Pediatrie ''Sfânta Maria'' Spitalul de Pediatrie ''Sfânta Maria'' din Iaşi a primit, joi, echipamente medicale în valoare de 41.000 de euro drept donaţie din partea unei organizaţii neguvernamentale.
Fundaţia Scheherazade lansează o nouă campanie de strângere de fonduri, pentru renovarea Spitalului 'Sf. Maria' (Iaşi) Preşedinta Fundaţiei Scheherazade, Wajiha Haris, alături de fundaţia pe care o conduce, a lansat, joi, o nouă campanie de renovare a unui spital pentru copii, respectiv spitalul "Sf. Maria" din Iaşi, prin campania "Copiii fac bine".
Iaşi: Reprezentanţii companiei 'Antibiotice' anunţă că îl vor da în judecată pe medicul Cîrstoveanu Compania Antibiotice SA intenţionează să-l dea în judecată pe medicul Cătălin Cîrstovanu, şeful Secţiei de Terapie Intensivă Nou Născuţi din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii M.S. Curie din Bucureşti, după declaraţiile acestuia referitoare la lipsa de efect a medicamentelor generice produse...
Alico Asigurări România susţine campania pentru renovarea Spitalului de Copii Sf. Maria din Iaşi Alico Asigurări România susţine campania umanitară de strâgere a fondurilor necesare pentru renovarea Spitalului de Copii Sf. Maria din Iaşi, cea mai importantă unitate sanitară din regiunea de nord-est a ţării, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
Profitul Antibiotice Iaşi a scăzut în 2015 cu 12,71%, la 27,18 milioane lei Antibiotice Iaşi a înregistrat, în 2015, un profit net de 27,18 milioane de lei, cu 12,71% mai mic faţă de cel consemnat în anul anterior, conform informaţiilor financiare ale companiei remise, luni, Bursei de Valori Bucureşti.