Cele mai citite
 


Maramureş: Spitalul de Urgenţă, reparat cu 17 milioane de euro
duminică, 3 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Contractul de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Constantin Opriş' din Baia Mare, în valoare de 17 milioane de euro, a fost semnat vineri, la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, de preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Mircea Man.
'Am semnat contractul pentru reparaţia Spitalulului Judeţean la Ministerul Dezvoltării. Cele 17 milioane de euro sunt în ultima etapă şi urmează a fi aprobate toate documentele premergătoare finanţării', a declarat pentru AGERPRES, Mircea Man, preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş.
? Cu toate că au existat până recent o serie de probleme legate de demararea acestui proiect, unii comercianţi din holul unităţii sanitare refuzând să-şi mute magazinele, problema s-a rezolvat într-un final prin găsirea altor spaţii comerciale în afara incintei spitaliceşti. În consecinţă, a mai rămas doar semnarea contractului, urmând ca investiţia să demareze din toamna acestui an.
? Reabilitarea Spitalului Judeţean Baia Mare, o construcţie cu 11 etaj ce a fost dată în folosinţă în anul 1972, presupune atât refacerea instalaţiilor interioare, a spaţiilor în care se desfăşoară activitatea medicală, cât şi izolarea termică a clădirii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Spitalul judeţean de Urgenţă, în proces de reabilitare şi modernizare Baia Mare, 14 aug /Agerpres/- Executantul lucrării de reabilitate şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare cât şi administraţia instituţiei medicale au precizat, miercuri, într-o conferinţă de presă comună la care a participat preşedintele CJ Maramureş, Zamfir Ciceu şi managerul...
Maramureş: Au fost finalizate lucrările de modernizare a SJU Baia Mare Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş şi cei ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare au anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că lucrările de reabilitare a principalului spital din judeţ au fost terminate, iar unitatea medicală funcţionează acum la întreaga capacitate.
Maramureş: Reparaţiile Spitalului judeţean de urgenţă se încadrează în termenele contractuale, afirmă Mircea Man Baia Mare, 25 apr /Agerpres/- Preşedintele CJ Maramureş, Mircea Man, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că evoluţia lucrărilor de reparaţie a spitalului se încadrează în termenele contractuale prevăzute cu executantul şi sunt de bună calitate.
Maramureş: Centru de Radioterapie la SJU, investiţe din fonduri de la Banca Mondială Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că unitatea medicală va beneficia până la sfârşitul anului de o secţie de radioterapie, investiţie realizată cu fonduri de la Banca Mondială.
Maramureş: După investiţii, SJU Baia Mare va putea prelua pe viitor pacienţi din judeţele limitrofe Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri că terminarea lucrărilor de modernizare, după aproape cinci ani, situează spitalul în categoria celor care poate prelua pacienţi din judeţele limitrofe.
Maramureş: SJU Baia Mare şi-a completat necesarul de medici pe aproape toate specialităţile Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că unitatea medicală a reuşit să acopere etapizat necesarul de medici pe diferite specialităţi în urma angajărilor.