Cele mai citite
 


Ciclism: Dopaj - Comprimate neidentificate, confiscate de la domiciliul lui Riccardo Ricco
duminică, 3 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Comprimate neidentificate au fost găsite şi confiscate de la domiciliul ciclistului italian Riccardo Ricco, în cadrul unei acţiuni a poliţiei, scrie vineri Gazzetta dello Sport.
Pe 21 septembrie, cinci persoane au fost arestate în cadrul unei anchete antidoping, între care Enrico Rossi, ciclist profesionist la echipa Ceramica Flaminia, şi fratele fostei sale logodnice, Vania Rossi.
Poliţia italiană a percheziţionat întreaga locuinţă a lui Ricco, anchetatorii găsind circa 50 de comprimate, dintre care unele fărâmiţate, care vor fi expertizate de justiţia italiană, potrivit cotidianul sportiv.
Riccardo Ricco a fost suspendat doi ani în urma unui control pozitiv la EPO Cera în timpul Turului Franţei 2008.
Vania Rossi a fost şi ea controlată pozitiv la Campionatele Italiei de ciclocros, în ianuarie, după care, în aprilie, a fost declarată nevinovată în urma unei contraexpertize negative.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ciclism: Rusul Kolobnev, exonerat de acuzaţia de dopaj în Turul Franţei 2011 Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS) l-a exonerat de acuzaţia de dopaj pe rusul Alexandr Kolobnev din timpul Turului Franţei 2011 şi a respins suspendarea de 2 ani solicitată de Uniunea Internaţională de Ciclism (UCI).
Ciclism: Dopaj - UCI face apel împotriva deciziei Federaţiei spaniole de reducere a pedepsei lui Sevilla Uniunea ciclistă internaţională a anunţat că a depus apel împotriva deciziei Federaţiei spaniole de a-i reduce de la 2 ani la şase luni pedeapsa cu suspendare a ciclistului spaniol Oscar Sevilla, controlat pozitiv la un produs mascant în timpul Turului ciclist al Columbiei din 2010.
Ciclism: Alberto Contador, 4 zile sub judecata TAS Ciclistul spaniol Alberto Contador, un jucător german de tenis de masă, 5 fotbalişti mexicani, ca şi aproximativ 100 de internaţionali de juniori au fost, recent, depistaţi pozitiv la clenbuterol, dar alergătorul spaniol este singurul care trebuie să răspundă, de luni şi până joi, în faţa Tribunalului...
Sport: Snus, tutun-pudră care se administrează direct pe gingii, în atenţia AMA Snus, tutun-pudră apărut în ţările scandinave, a invadat decorul în numeroase discipline sportive, în principal hochei pe gheaţă şi schi, în aşa măsură încât Agenţia mondială antidopaj (AMA) a decis să adauge nicotina în programul său de supraveghere pentru 2012.
Ciclism: Comunitatea bolnavilor de cancer, alături de Lance Armstrong Ciclistul american Lance Armstrong, acuzat de dopaj, poate conta pe susţinerea comunităţii bolnavilor de cancer, a anunţat luni la Montreal preşedintele Uniunii internaţionale împotriva cancerului, Mary Gospodarowicz.
Ciclism: Afacerea Puerto - Doctorul Fuentes apără "dopajul terapeutic" Medicul spaniol Eufemiano Fuentes, principalul acuzat în procesul pentru dopaj Puerto, a apărat joi, în paginile cotidianului sportiv Marca, practica "dopajului terapeutic" pentru "protejarea sănătăţii pacienţilor".