Cele mai citite
 


Campania 'Preţuri de criză' în farmaciile Catena
duminică, 3 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Începând din luna octombrie farmaciile Catena desfăşoară o campanie pentru susţinerea persoanelor care nu-şi mai pot continua tratamentele.
Campania 'Preţuri de criză' va oferi pacienţilor posibilitatea de a cumpăra peste 700 de produse de bază, generice cu reduceri cuprinse între 15% şi 22%.
Mai mult decât atât, co-plata va fi zero pentru peste 55 de medicamente de bază.
'În luna octombrie toţi pacienţii vor beneficia de reduceri de preţ, urmând ca în luna noiembrie de aceste facilităţi să beneficieze numai posesorii de card Club Catena', a declarat directorul general al companiei, farmacist Alina Marinescu.

Structura produselor din această campanie este gândită pentru a acoperi principalele arii terapeutice, respectiv, sistem cardiovascular, antiinfecţios, sistem nervos, sistem musculo scheletic, tract digestiv şi metabolism, aparat respirator, preparate dermatologice, sânge şi organe hematopoetice, aparat genito-urinar şi hormoni, organe senzitive, produse antiparazitare. De asemenea, sunt incluse o gamă largă de OTC-uri, suplimente alimentare şi cosmetice.
'Farmaciile Catena nu sunt farmacii sociale, dar dezvoltă programe sociale', a subliniat Anca Vlad, preşedinta grupului. Ea a adăugat că dacă se va reuşi susţinerea campaniei prin vânzările generale, aceasta va fi prelungită.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Antreprenorii români care au câştigat bătălia cu criza Anca Vlad, care detine farmaciile Catena, familia Marcu, actionarul majoritar al MedLife, Sorin Gavrila si Cristinel Lungu, fondatorii distribuitorului Simba Invest, Constantin Toma (Grup Romet Buzau) si Dragos Paval (Dedeman) sunt antreprenorii români care au învins criza majorându-si afacerile cu rate...
Criză de medicamente în farmaciile din Grecia Grecia se confruntă cu o gravă criză de medicamente în contextul în care companii multinaţionalele farmaceutice au oprit furnizările din cauza crizei economice şi a preocupărilor că medicamentele vor fi exportate prin intermediari deoarece preţurile sunt mai mari în alte ţări europene, relatează cotidianul...
Tulcea: Criză de medicamente la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea se confruntă cu o criză de medicamente, aceasta fiind pusă de organizaţia PDL pe seama modalităţilor dificile de achiziţionare a acestora, în timp ce conducerea unităţii susţine că problemele au apărut pe fondul subfinanţării.
Programe naţionale de sporire a accesului la prevenţie şi tratament Două programe la nivel naţional - 'Cumpără româneşte', care se va desfăşura timp de trei luni, şi 'O inimă sănătoasă iubeşte mai mult', ce se va derula până la sfârşitul lunii februarie, vor fi iniţiate de un lanţ de farmacii din ţară.
Mehedinţi: Criză de medicamente din cauza nedecontării facturilor Farmaciile mehedinţene se confruntă cu probleme financiare serioase din cauza nedecontării de către Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) a facturilor restante, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele Colegiului Farmaciştilor Mehedinţi, Dana Paraschivan.
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...