Cele mai citite
 


Arad: Ministerul Sănătăţii alocă bani pentru modernizarea a două spitale arădene
duminică, 3 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii va aloca, la solicitarea Consiliului Judeţean Arad, peste 1,8 milioane de lei pentru modernizarea şi reabilitarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din municipiul Arad şi a Spitalului de Psihiatrie de la Mocrea, aflat la 2 kilometri depărtare de oraşul Ineu.
'Suma de 1,06 milioane lei din banii alocaţi de Ministerul Sănătăţii va fi folosită pentru dotarea blocului operator al SCJU Arad, în vreme ce 810.000 lei vor fi folosiţi pentru construirea şi reabilitarea Spitalului de Psihiatrie de la Mocrea', a declarat duminică, pentru AGERPRES, Nicolae Ioţcu, preşedintele CJ Arad.
Acesta a precizat că, în urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, anul viitor vor mai fi alocaţi şi alţi bani pentru dotarea şi reabilitarea unităţilor sanitare aflate în administrarea CJ Arad.

'Drept urmare, investiţiile vor putea fi continuate, pentru a aduce calitatea sistemului sanitar la un nivel european. Mă bucur că, deşi ne aflăm în această perioadă de criză, Ministerul Sănătăţii a găsit resurse financiare pentru judeţul Arad, resurse care, alături de cele puse la dispoziţie de CJ Arad, vor fi utilizate pentru îmbunătăţirea actului medical în spitalele arădene', a adăugat Nicolae Ioţcu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Ministerul Sănătăţii a alocat un milion de lei pentru reţeaua de apă, canalizare şi hidranţi a Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit un milion de lei din partea Ministerului Sănătăţii pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare, a hidranţilor pentru stingerea incendiilor şi instalaţiei de epurare a apelor uzate, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul...
Gorj: Ministerul Sănătăţii a alocat circa opt milioane de lei pentru spitalele din Târgu-Jiu şi Runcu Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va beneficia, în perioada următoare, de fonduri în valoare de circa şase milioane lei pentru realizarea unor investiţii necesare modernizării infrastructurii unităţii, a declarat joi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu.
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă a primit peste 400.000 de lei pentru sistemul de protecţie împotriva incendiilor Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit din partea Consiliului Judeţean Covasna suma de 426.000 lei pentru finalizarea sistemului de protecţie contra incendiilor.
Maramureş: Modernizarea UPU din Spitalul Judeţean de Urgenţă, investiţie în valoare de 900.000 de euro Serviciul de Primiri Urgenţe (UPU) al Spitalului Judeţean Maramureş va fi modernizat şi extins pentru a putea face faţă solicitărilor crescânde.
Covasna: Spitalul de Urgenţă din Sfântu Gheorghe continuă lucrările de consolidare cu sprijinul Consiliului Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe mai are nevoie de trei milioane de lei pentru terminarea lucrărilor de consolidare a clădirii principale, lucrări începute în urmă cu aproape cinci ani cu sprijinul Ministerului Sănătăţii.
Arad: CJ a alocat bani pentru cumpărarea unui aparat RMN la SCJU Consiliul Judeţean Arad a alocat suma de 700.000 lei necesară pentru achiziţionarea la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) a unui aparat RMN, în valoare de 7 milioane de lei, restul de 6,3 milioane de lei fiind asigurat de către Ministerul Sănătăţii, a declarat luni Adrian Ţolea, preşedintele...