Cele mai citite
 


Gral Medical – 9 milioane Euro cifra de afaceri la 8 luni
luni, 4 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 Date financiare
Operatorul de servicii medicale Gral Medical, a înregistrat venituri de 9 milioane Euro în primele 8 luni ale acestui an, depăşind estimările bugetare aferente anului 2010.
” Încă de la 6 luni graficul bugetat a fost realizat, cu o creştere de peste 30% faţă de anul anterior, acest lucru ne-a dat speranţe că proiectele de dezvoltare vor        putea fi lansate fără întârziere începând cu trimestrul patru al acestui an.” afirmă Robert Şerban acţionar Gral Medical

 

 

 

Investiţii 2010
Gral Medical a reuşit să deschidă începând cu luna august, Primul Centrul Privat de Excelenţă în Tratarea Cancerului - Oncofort, centru ce oferă 3 servicii de bază: consultaţii oncologice oferite de echipa de specialişti din Viena, chimioterapie şi radioterapie.
Investiţia pentru realizarea centrului OncoFort se ridică la 3,5 milioane de euro.
Compania estimează că unitatea va genera până la sfârşitul anului o cifră de afaceri de aproximativ 400.000 de euro. Până în prezent peste 400 de pacienţi au fost diagnosticaţi de specialiştii din Viena, şi au primit o direcţie clară privind paşii de urmat privind tratamentul. În comparaţie cu pacienţii din Austria, oamenii din România vin mult prea târziu la control, de aceea “cancerul trebuie diagnosticat din timp”, ne-a concluzionat, la ultima vizită, Profesorul Dr.Thomas Brodowicz.
“Este unul dintre cele mai grele şi mai imprevizibile proiecte pe care le-am implementat până acum, motiv pentru care, cu siguranţă, începând cu acest centru, standardele de servicii personalizate pe care le va oferi Gral Medical de acum încolo, vor fi redefinite.” afirmă Robert Şerban acţionar Gral Medical
 
În paralel, Gral Medical a întărit specialităţile de cardiologie şi dermatologie din Bucureşti şi Ploieşti cu aparatură performanţă, iar începând cu trimestrul patru, se va lansa un serviciu revoluţionar pe partea de dermatologie, venind astfel în întâmpinarea pacienţilor cu un serviciu noninvaziv şi cu rezultate excelente înregistrate în străinătate.
 
A treia direcţie pe care a mers Gral Medical, a fost procesul de modernizare a Laboratorului Colentina, unde s-a pus la punct o linie complet automatizată de laborator. Mecanismul este unic în România, deoarece sistemul poate asigura un volum de peste 5 milioane de analize pe an.
 
Proiecte pe termen scurt
Proiectele de dezvolare din 2010 reprezintă doar o parte din proiectul de aproape 27milioane Euro privind serviciile spitaliceşti de lungă durată.
“Dacă cu aceşti bani în acest an puteam deschide în jur de 5-6 clinici, am decis să investim în domenii unde serviciile medicale din România suferă, pacienţii fiind obligaţi să plece în străinătate (Turcia, Austria, Franţa, Anglia) pentru tratamente eficiente însă cu costuri de 3-4 ori mai mari decât se pot efectua în România “ afirmă Robert Şerban acţionar Gral Medical
Spitalul Gral se va deschide lângă Centrul De Diagnostic existent în zona P-ţei Alba Iulia din capitală, şi va fi primul Spital Eco din ţară (încălzirea şi ventilaţia se va face cu ajutorul pompelor geotermale).
Construcţia va începe în anul 2011 şi va deveni funcţional începând cu 2013.
 
 
Gral Medical operează o reţea de 17 centre medicale, dintre care zece laboratoare, patru clinici, un centru de Imagistică Medicală şi două centre de radiologie dentară în Bucureşti şi judeţele Prahova, Dolj, Sibiu şi Argeş, unde lucrează peste 450 de medici şi asistente.
 
 
 

 

 

 
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Compania Gral Medical va începe, în 2011, construcţia primului Spital Eco din România Compania Gral Medical va începe, în 2011, la Bucureşti, construcţia primului Spital Eco din ţară, în care încălzirea şi ventilaţia se vor face cu ajutorul pompelor geotermale.
Gral Medical – va deschide in luna august 2010 primul Centru Privat de Excelenta in Tratarea Cancerului din Romania In luna august 2010 operatorul de servicii medicale Gral Medical anunta lansarea Centrului de Excelenta in Tratarea Cancerului – OncoFort, centru ce va asigura infrastructura Spitalului Privat.
Primul Centru privat de excelenţă în tratarea cancerului din România Primul Centru Privat de Excelenţă în Tratarea Cancerului din România - OncoFort - va fi lansat, în luna august, în România şi va reuni în premieră radioterapie, chimioterapie şi consult de specialitate internaţional,anunţă, printr-un comunicat remis marţi AGERPRES, Gral medical.
Spitalul OncoFort, cea mai mare investiţie medicală din anul 2013, a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România Odată cu inaugurarea primului spital din reţeaua proprie, efortul investiţional de aproape 2 ani al companiei Gral Medical a fost încununat cu succes. Este un pas important atât pentru shareholderi cât şi pentru dezvoltarea sectorului medical privat, sector ce a stagnat la nivel de investiţii...
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Gral Medical a deschis 3 clinici în ţară, iar până la sfârşitul anului va ajunge la o reţea de 25 de centre Operatorul de servicii medicale private Gral Medical, a inaugurat în luna iunie 2011 trei clinici în provincie, dotate cu aparatură modernă şi cadre medicale de prestigiu. Clinicile oferă servicii personalizate, în special pe Oncologie, dar şi alte servicii medicale lansate cu succes în capitală...