Cele mai citite
 


Cancerul trebuie diagnosticat din timp
luni, 4 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

  Centrul OncoFort din Romania ofera 3 servicii de baza pacientilor cu afectiuni oncologice: consult de specialitate international, chimioterapie si radioterapie.

Incepand cu luna august 2010 primele 2 servicii sunt disponibile pacientilor din intreaga tara.
Din aceasta toamna, specialistii din Romania vor colabora cu echipa din Viena pentru a asigura cele mai bune solutii de radioterapie.

 

 

 Dupa numai 4 luni de activitate aproape 400 de pacienti au primit un diagnostic de la medicii austrieci si totodata un plan de tratament, iar 17 persoane urmeaza un tratament de chimioterapie.
O parte din acesti pacienti intentionau sa mearga la Viena pentru consultatii sau sa revina pentru reconsult, si faptul ca au putut sa beneficieze de aceste servicii in Romania , i-au scutit de cheltuieli suplimentare cu transportul si cazarea.
S-au facut eforturi pentru a aduce in Romania 2 specialisti cu renume european (Dr. Christoph Zielinski si Dr. Thomas Brodowicz), deoarece diagnosticul este foarte important pentru a putea urma un plan de tratament adecvat. Mai mult de atat, experienta in tratamente moderne pot ridica cortina incertitudinii atunci cand vine vorba de solutii medicale.
 
 Ceea ce este trist este faptul ca majoritatea cazurilor vin in faze avansate ale bolii, ceea ce limiteaza solutiile privind un tratament eficient.
 
 In comparatie cu pacientii din Austria, oamenii din Romania vin mult prea tarziu la control, de aceea “cancerul trebuie diagnosticat din timp”, ne-a concluzionat, la ultima vizita, Profesorul Dr.Thomas Brodowicz.
Ilustrul profesor ne-a mai declarat: “este partea cea mai grea a meseriei noastre, sa anuntam pacientul ca nu se mai poate face nimic datorita bolii avansate”.
Cu toate acestea au fost cazuri in care diagnosticul anterior a fost schimbat, motiv pentru care pacientul a primit un program de tratament cu totul diferit, anterior acestui program sansele erau nule.
Un alt eveniment imbucurator a fost atunci cand un pacient a venit pentru prima opinie, iar dupa 2 saptamani de analiza a dosarului si a investigatiilor, plus emotiile asteptarii consultatiei, i s-a dat un diagnostic negativ, pacientul nefiind diagnosticat cu cancer.
 
Incepand din aceasta toamna specialistii din Romania vor lucra impreuna cu echipa din Viena pentru a efectua primele tratamente de radioterapie la OncoFort.
Exista la Viena un accelerator liniar identic cu cel din Romania, iar echipa din Viena va impartasi experienta vasta cu specialistii romani.


Preturile au ca si componenta 2 parti: intocmirea planului de tratament si sedintele propriu-zise.
Preturile practicate de OncoFort vor fi de aproape 3-4 ori mai mici decat in strainatate.

Detalii si programari veti obtine apeland numerele de telefon: 021/323.00.00(02), 0724.242.259 sau online pe site-ul www.gralmedical.ro

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medici renumiţi de la Spitalul AKH din Viena vor trata pacienţii Spitalului Oncofort Medici oncologi cu reputaţie care conduc divizia de oncologie a spitalului AKH din Viena, prof. dr. Christoph Zielinski şi prof. dr. Thomas Brodowicz , vor fi prezenţi două săptămâni în fiecare lună la Spitalul OncoFort pentru a veni în sprijinul pacienţilor din România cu servicii noi de diagnostic...
Tumorile tratate cu succes la OncoFort (Radioterapie, Chimioterapie) Pagina Medicala prezinta etapele de diagnosticare si tratament al cancerului in cadrul centrului oncologic OncoFort. Alina Ciovlica, Manager Radioterapie, explica avantajele radioterapiei performante in lupta contra cancerului, iar Prof. Dr. Paul Stoicescu vorbeste despre colaborarea Gral Medical cu...
În România funcţionează primul centru oncologic urmând modelul Austriac Centrul OncoFort împlineşte 5 luni de la lansare, iar bilanţul este unul remarcabil, având în vedere că primul pacient român a urmat prima şedinţă de radioterapie pe data de 22 noiembrie 2010. Peste 500 de pacienţi au primit un diagnostic de la medicii oncologi austrieci şi totodata un plan de tratament...
Pacientii bolnavi de cancer pot beneficia de radioterapie la privat decontata de CNAS Incepand cu 01 Mai 2013, OncoFort ofera tuturor pacientilor bolnavi de cancer, servicii medicale de radioterapie decontate in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate.
Specialişti din străinătate în oncologie pediatrică vor consulta în România Începând cu iulie 2011 specialişti din străinătate au acceptat să vină în România, pentru a oferi servicii specializate de diagnostic şi tratament pe oncologia pediatrică.
Compania Gral Medical va începe, în 2011, construcţia primului Spital Eco din România Compania Gral Medical va începe, în 2011, la Bucureşti, construcţia primului Spital Eco din ţară, în care încălzirea şi ventilaţia se vor face cu ajutorul pompelor geotermale.