Cele mai citite
 


Compania Gral Medical va începe, în 2011, construcţia primului Spital Eco din România
marţi, 5 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Compania Gral Medical va începe, în 2011, la Bucureşti, construcţia primului Spital Eco din ţară, în care încălzirea şi ventilaţia se vor face cu ajutorul pompelor geotermale.
Spitalul Gral va deveni funcţional începând cu 2013 şi va fi amplasat lângă Centrul de Diagnostic existent în zona Pieţei Alba Iulia din Capitală, informează un comunicat dat publicităţii luni de operatorul de servicii medicale Gral Medical.

În luna august a acestui an, compania Gral Medical a deschis şi primul centru privat de excelenţă în tratarea cancerului din România - OncoFort, unde până în prezent au fost diagnosticaţi peste 400 de pacienţi.

Centrul OncoFort, o investiţie de 3,5 milioane de euro, oferă trei servicii de bază: consultaţii oncologice oferite de o echipă de specialişti din Viena, chimioterapie şi radioterapie.
Medicii austrieci au conchis că în comparaţie cu pacienţii din Austria, oamenii din România vin mult prea târziu la control.

''Cancerul trebuie diagnosticat din timp'', a subliniat prof. dr. Thomas Brodowicz, la ultima vizită efectuată la Centrul OncoFort.
Compania estimează că această unitate va genera până la sfârşitul anului o cifră de afaceri de aproximativ 400.000 de euro.
''Este unul dintre cele mai grele şi mai imprevizibile proiecte pe care le-am implementat până acum, motiv pentru care cu siguranţă, începând cu acest centru, standardele de servicii personalizate pe care le va oferi Gral Medical de acum încolo vor fi redefinite'', a afirmat Robert Şerban, acţionar Gral Medical.

În paralel, în 2010 Gral Medical a întărit specialităţile de cardiologie şi dermatologie din Bucureşti şi Ploieşti cu aparatură performantă, iar începând cu trimestrul patru al anului în curs, se va lansa un serviciu revoluţionar pe partea de dermatologie, venind astfel în întâmpinarea pacienţilor cu un serviciu noninvaziv şi cu rezultate excelente înregistrate în străinătate.

O a treia direcţie pe care a mers Gral Medical pe parcursul acestui an a fost procesul de modernizare a Laboratorului Colentina, unde s-a pus la punct o linie complet automatizată de laborator. Mecanismul este unic în România, deoarece sistemul poate asigura un volum de peste 5 milioane de analize pe an.
Proiectele de dezvoltare din 2010 ale operatorului de servicii medicale reprezintă doar o parte din proiectul de aproape 27 milioane euro privind serviciile spitaliceşti de lungă durată.

''Dacă în acest an, cu aceşti bani, puteam deschide în jur de 5-6 clinici, am decis să investim în domenii unde serviciile medicale din România suferă, pacienţii fiind obligaţi să plece în străinătate (Turcia, Austria, Franta, Anglia) pentru tratamente eficiente, însă cu costuri de 3-4 ori mai mari decât se pot efectua în România'', a precizat acţionarul Robert Şerban.

Operatorul de servicii medicale Gral Medical a înregistrat venituri de 9 milioane euro în primele 8 luni ale acestui an, depăşind estimările bugetare aferente anului 2010.
''Încă de la 6 luni graficul bugetat a fost realizat, cu o creştere de peste 30% faţă de anul anterior. Acest lucru ne-a dat speranţe că proiectele de dezvoltare vor putea fi lansate fără întârziere începând cu trimestrul patru al acestui an'', a punctat Robert Şerban.

Gral Medical operează o reţea de 17 centre medicale, dintre care zece laboratoare, patru clinici, un centru de imagistică medicală şi două centre de radiologie dentară în Bucureşti şi judeţele Prahova, Dolj, Sibiu şi Argeş, unde lucrează peste 450 de medici şi asistente.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gral Medical – 9 milioane Euro cifra de afaceri la 8 luni Date financiare Operatorul de servicii medicale Gral Medical, a înregistrat venituri de 9 milioane Euro în primele 8 luni ale acestui an, depăşind estimările bugetare aferente anului 2010. ” Încă de la 6 luni graficul bugetat a fost realizat, cu o creştere de peste 30% faţă de anul anterior, acest...
Spitalul OncoFort, cea mai mare investiţie medicală din anul 2013, a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România Odată cu inaugurarea primului spital din reţeaua proprie, efortul investiţional de aproape 2 ani al companiei Gral Medical a fost încununat cu succes. Este un pas important atât pentru shareholderi cât şi pentru dezvoltarea sectorului medical privat, sector ce a stagnat la nivel de investiţii...
Primul Centru privat de excelenţă în tratarea cancerului din România Primul Centru Privat de Excelenţă în Tratarea Cancerului din România - OncoFort - va fi lansat, în luna august, în România şi va reuni în premieră radioterapie, chimioterapie şi consult de specialitate internaţional,anunţă, printr-un comunicat remis marţi AGERPRES, Gral medical.
Gral Medical – va deschide in luna august 2010 primul Centru Privat de Excelenta in Tratarea Cancerului din Romania In luna august 2010 operatorul de servicii medicale Gral Medical anunta lansarea Centrului de Excelenta in Tratarea Cancerului – OncoFort, centru ce va asigura infrastructura Spitalului Privat.
Medici renumiţi de la Spitalul AKH din Viena vor trata pacienţii Spitalului Oncofort Medici oncologi cu reputaţie care conduc divizia de oncologie a spitalului AKH din Viena, prof. dr. Christoph Zielinski şi prof. dr. Thomas Brodowicz , vor fi prezenţi două săptămâni în fiecare lună la Spitalul OncoFort pentru a veni în sprijinul pacienţilor din România cu servicii noi de diagnostic...
În România funcţionează primul centru oncologic urmând modelul Austriac Centrul OncoFort împlineşte 5 luni de la lansare, iar bilanţul este unul remarcabil, având în vedere că primul pacient român a urmat prima şedinţă de radioterapie pe data de 22 noiembrie 2010. Peste 500 de pacienţi au primit un diagnostic de la medicii oncologi austrieci şi totodata un plan de tratament...