Cele mai citite
 


Mehedinţi: Peste 10 milioane de lei pentru decontarea facturilor la medicamente gratuite şi compensate
miercuri, 6 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a plătit 10,918 milioane de lei celor 46 de unităţi farmaceutice din teritoriu pentru decontarea facturilor la medicamente gratuite şi compensate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Potrivit sursei citate, banii respectivi au acoperit cheltuielile făcute de farmacii până în luna februarie cu medicamentele gratuite şi compensate eliberate asiguraţilor pe bază de reţete şi 9% din cele efectuate în trimestrul al doilea al acestui an.

'CJAS Mehedinţi şi-a onorat astfel obligaţiile contractuale, iar furnizorii de medicamente nu sunt în situaţia de a sista livrarea acestora. Din această cauză în judeţul Mehedinţi, în perioada care urmează, nu se va înregistra o criză a medicamentelor', a precizat Barbu.

În context, acesta a adăugat că achitarea facturilor farmaciilor se desfăşoară în conformitate cu reglementările care stabilesc decontarea lor la 180 de zile la care se adaugă alte 30 de zile pentru prelucrarea datelor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Deficit de fonduri pentru medicamentele gratuite şi compensate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a solicitat Guvernului 28 de milioane de lei pentru achitarea debitelor către furnizorii de medicamente gratuite şi compensate, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Criză de medicamente din cauza nedecontării facturilor Farmaciile mehedinţene se confruntă cu probleme financiare serioase din cauza nedecontării de către Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) a facturilor restante, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele Colegiului Farmaciştilor Mehedinţi, Dana Paraschivan.
Mehedinţi: Farmaciile şi-au primit banii pentru medicamente Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a început, vineri, plata facturilor eliberate de farmacii pentru medicamentele gratuite şi compensate distribuite bolnavilor.
Mehedinţi: CJAS are de recuperat peste două milioane lei de la victimele unor accidente rutiere şi agresiuni Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi nu va mai deconta serviciile medicale de care beneficiază victimele unor accidente rutiere sau ale unor agresiuni.
Vaslui: Peste 6,5 milioane de lei decontate lunar de farmacii pentru reţete; CJAS face verificări Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui decontează lunar în jur de 6,5 - 7 milioane de lei pentru reţetele gratuite şi compensate, sumă considerată prea mare de autorităţile din domeniul sanitar.
Mehedinţi: Peste 450 de asiguraţi beneficiază de asistenţă medicală la domiciliu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a primit de la începutul anului şi până la 1 octombrie 452 de cereri de la asiguraţi pentru asistenţă medicală la domiciliu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.