Cele mai citite
 


Neamţ: Elicopter SMURD pentru un preot aflat în comă
joi, 7 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un elicopter al SMURD Iaşi a aterizat, miercuri, pe stadionul municipiului Piatra Neamţ pentru a prelua un preot aflat în comă profundă, în urma unui accident de muncă.
Preotul Dragoş Munteanu, în vârstă de 66 ani, parohul Bisericii 'Cuvioasa Parascheva' din Piatra Neamţ se află în comă după ce sâmbăta trecută a căzut de la peste 10 metri înălţime, în timp ce încerca să monteze un ceas pe peretele bisericii.
Din ancheta inspectorilor de muncă a reieşit că accidentul s-a produs după ce o scândură montată pe schelă s-a rupt.
În urma accidentului, preotul a intrat în comă profundă fiind ţinut în viaţă doar de aparate. Pentru că transportul pacientului cu ambulanţa la o clinică de specialitate i-ar pune viaţa în pericol, s-a apelat la un elicopter SMURD.

Preotul Dragoş Munteanu a reuşit performanţa să pună temelia şi să finalizeze integral după 1989 lucrările de construcţie a unei biserici, în judeţul Neamţ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...
Accidente în care au fost implicate elicoptere SMURD - cronologie (2003-2016) Un elicopter SMURD Iaşi s-a prăbuşit, joi, 2 iunie, în timp ce se îndrepta spre Cahul, Republica Moldova, pentru a prelua un pacient. Tragedia s-a produs în raionul Cantemir, satul Haragîs, într-o zonă împădurită. Potrivit primelor informaţii la bordul aparatului se aflau patru persoane. Cel puţin una...
Prăbuşire elicopter SMURD: Cercetarea la faţa locului, finalizată; la anchetă au participat şi experţi Eurocopter Procurorii au finalizat cercetarea la faţa locului în cazul elicopterului SMURD prăbuşit în Republica Moldova, iar la anchetă au participat şi experţi ai companiei Eurocopter din Germania.
Botoşani: Elicopter SMURD chemat pentru un copil de nouă luni, din cauză că ambulanţa nu poate ajunge Autorităţile sanitare din Botoşani au solicitat, vineri, intervenţia unui elicopter SMURD pentru preluarea unui băieţel de nouă luni care s-a opărit cu apă fierbinte.
UPDATE Republica Moldova: Patru persoane decedate în accidentul unui elicopter SMURD Iaşi în raionul Cantemir Patru persoane şi-ar fi pierdut viaţa în accidentul unui elicopter SMURD Iaşi prăbuşit joi după-amiază într-o localitate din raionul Cantemir din Republica Moldova, a relatat Radio Chişinău, citându-l pe primarul localităţii Haragâş, unde s-a produs accidentul.
Prăbuşire elicopter SMURD / Convoiul funerar a sosit la Spitalul "Sf Spiridon" din Iaşi Convoiul funerar cu cei patru membri ai echipajului elicopterului SMURD prăbuşit joi în Republica Moldova a sosit la Spitalul "Sf Spiridon" din Iaşi, în aplauzele colegilor de la SMURD Iaşi.