Cele mai citite
 


Tulcea: Au fost externate toate victimele accidentului de pe dig
joi, 7 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Toate persoanele care au fost rănite şi internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea în urma accidentului petrecut joi, 30 septembrie, la marginea oraşului, au fost externate.
Informaţia a fost confirmată miercuri de directoarea medicală a SJU, Cecilia Jitea, după ce joi, 30 septembrie, directorul spitalului, Ion Popescu, a declarat că peste 60 de persoane, din care 40 au fost internate, s-au prezentat la medicii Unităţii de Primire Urgenţe pentru consultaţii.

În plus, conform şefului Inspectoratului Teritorial de Muncă, Ali Izet, până în momentul de faţă au fost externate şi alte două persoane, printre care şi o femeie gravidă, după ce joi, 30 septembrie, au fost transportate la spitale din Bucureşti.

'Inspectorii noştri care au fost la Bucureşti pentru a lua declaraţii ne-au comunicat despre externarea celor două persoane rănite în urma accidentului de joia trecută', a declarat inspectorul şef Ali Izet.

Un autobuz cu circa 76 de persoane s-a răsturnat, joi, 30 septembrie, pe un drum-dig de la marginea oraşului Tulcea, care aparţine Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, după ce şoferul a acordat prioritate altei maşini, iar pământul de la marginea drumului a cedat, se pare, din cauza ploilor. Patru femei au decedat, iar alte circa 70 au fost rănite.

Dintre persoanele rănite, şase au fost transportate la unităţi spitaliceşti din Bucureşti, iar alte două se află şi acum internate la spitalul din Constanţa.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Intervenţii medicale cu elicopterul în comunităţi greu accesibile Elicopterul Unităţii Speciale de Aviaţie (USA) Tulcea a preluat, marţi dimineaţa, două urgenţe medicale din localităţi greu accesibile, una dintre paciente ajungând deja în condiţii de siguranţă la spitalul din municipiu.
Tulcea: Problema asistenţei medicale din Sulina a fost rezolvată Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din Sulina a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea va începe să funcţioneze de luna viitoare, potrivit declaraţiei directoarei SJU, Neviser Zaharcu.
Tulcea: Proiect de modernizare a Unităţii de Primire Urgenţe a SJU Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea va fi modernizată în cadrul unui proiect finanţat de Uniunea Europeană, conducerea celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ făcând în continuare demersuri pentru atragerea în această secţie a specialiştilor din domeniul...
Tulcea: Personalul de întreţinere din Spitalul Judeţean de Urgenţă, pe cale să-şi piardă locurile de muncă Numărul personalului de întreţinere din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) este apropiat celui al medicilor unităţii, o parte din aceştia urmând să-şi piardă locurile de muncă săptămâna viitoare.
Tulcea: Spitalul Judeţean de Urgenţă va avea un nou director Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea va avea, începând de luna viitoare, o nouă conducere, actualul director, Iosif Roşca, depunându-şi dosarul pentru a ieşi la pensie.
Tulcea: Lucrările de modernizare a secţiei UPU vor fi scoase la licitaţie săptămâna viitoare Lucrările de modernizare a Unităţii de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din oraşul Tulcea, vor fi scoase la licitaţie săptămâna viitoare, valoarea totală a lucrărilor care urmează să se execute fiind de peste 3,3 milioane de euro.