Cele mai citite
 


Ultimul bebeluş internat cu arsuri la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' a fost externat
joi, 7 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ultimul bebeluş dintre cei opt aduşi la Spitalul Clinic ''Grigore Alexandrescu'' în urma incendiului de la Maternitatea Giuleşti a fost externat miercuri.
Prof.dr. Dan Enescu, managerul spitalului, a declarat pentru AGERPRES că bebeluşul este în stare foarte bună şi, ca şi ceilalţi bebeluşi care au fost externaţi anterior, va fi monitorizat în continuare.

Alţi doi bebeluşi care au suferit arsuri în incendiul de la Maternitatea Giuleşti au fost externaţi săptămâna trecută, pe 29 septembrie - doi gemeni, un băiat şi o fetiţă - iar în urmă cu trei săptămâni mai fuseseră externaţi doi copii.

În urma incendiului din luna august de la Maternitatea Giuleşti opt bebeluşi prematuri au fost internaţi cu arsuri medii şi grave la Spitalul ''Grigore Alexandrescu''. Trei dintre aceştia au murit.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alţi doi bebeluşi externaţi de la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' Alţi doi bebeluşi care au suferit arsuri în incendiul de la Maternitatea Giuleşti au fost externaţi marţi seara de la Spitalul de Copii 'Grigore Alexandrescu'.
Încă un bebeluş dintre victimele tragediei de la Giuleşti a murit Bucureşti, 12 sep /Agerpres/ - Un nou-născut adus la spitalul Grigore Alexandrescu după incendiul de la Maternitatea Giuleşti a murit, duminică, ridicând la şase bilanţul bebeluşilor morţi în tragedia produsă în luna august.
Familia unui bebeluş cere Poliţiei să ancheteze faptul că au fost informaţi în mod fals despre decesul acestuia Familia unuia dintre bebeluşii transferaţi la spitalul Grigore Alexandrescu după explozia de luni de la Maternitatea Giuleşti, a anunţat miercuri că va cere Poliţiei Capitalei să investigheze cum a fost posibil să fie anunţată în mod fals în legătură cu moartea acestuia.
Un al patrulea bebeluş de la Maternitatea Giuleşti a murit Încă un nou-născut de la Maternitatea Giuleşti din Capitală a murit în timpul nopţii de luni spre marţi, la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, numărul bebeluşilor decedaţi în urma incendiului ridicându-se astfel la patru.
Starea celor şase bebeluşi internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, staţionară Starea celor şase nou-născuţi prematur, care au fost afectaţi de arsuri şi leziuni inhalatorii în accidentul colectiv petrecut la maternitatea Giuleşti, este staţionară.
Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti a rămas neschimbată Starea celor şase bebeluşi aduşi luni seară de la Maternitatea Giuleşti la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală nu a suferit modificări importante, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru.