Cele mai citite
 


Testare gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale pe străzile sectorului 1
joi, 7 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Locuitorii din sectorul 1 al Capitalei pot beneficia, pentru a doua oară în acest an, de testarea gratuită a glicemiei şi măsurarea tensiunii arteriale.
Potrivit unui comunicat al administraţiei locale transmise, miercuri, AGERPRES, specialiştii din cadrul complexului multifuncţional ''Caraiman'' vor furniza gratuit, în perioada 9 - 25 octombrie, servicii medicale de testare a glicemiei şi măsurare a tensiunii arteriale.

Activitatea se va desfăşura în Piaţa Matache, Parcul Bazilescu, Piaţa V. Mărăcineanu, Piaţa Domenii, staţiile de metrou 1 Mai şi Aurel Vlaicu, intersecţia Şoseaua Chitila cu Bd. Laminorului.

Primele opriri ale ambulanţei sociale vor avea loc: sâmbătă, 9 octombrie, în Parcul Bazilescu, între orele 10,00-12,00; duminică, 10 octombrie, în Piaţa V. Mărăcineanu, între orele 10,00-12,00 şi marţi, 12 octombrie, în Piaţa Matache, între orele 9,00-11,00.

Prima etapă a programului de testare gratuită a glicemiei şi de măsurare a tensiunii arteriale a avut loc în perioada 4 - 21 iunie când sute de persoane au apelat la serviciile ambulanţei sociale pusă la dispoziţia locuitorilor sectorului 1 de administraţia locală.

Scopul acţiunii este de a informa publicul larg despre importanţa deosebită a monitorizării nivelului glicemiei şi a tensiunii arteriale.

Prin complexul multifuncţional ''Caraiman'', administraţia locală oferă o gamă largă de servicii medicale gratuite pentru bucureştenii cu venituri reduse din sectorul 1 care au probleme de sănătate: consultaţii, tratamente şi analize medicale, servicii stomatologice, oftalmologice şi psihologice, servicii medicale gratuite la domiciliu pentru pensionari, pentru persoane cu handicap etc.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Testare gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale pe străzile din sectorul 1 al Capitalei Locuitorii din sectorul 1, care nu îşi pot asigura o evaluare periodică a stării de sănătate, pot beneficia de analize şi investigaţii medicale gratuite pe străzile Sectorului 1.
Testare gratuită a plămânilor timp de o lună, în 32 de oraşe din ţară Românii îşi pot verifica gratuit sănătatea plămânilor începând de luni şi până pe 4 decembrie în spitale şi clinici de stat din peste 30 de oraşe în cadrul celei de-a cincea ediţii a campaniei "Tu ştii câţi ani au plămânii tăi?".
Campanie de testare gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale în sectorul 1 al Capitalei Primăria Sectorului 1 organizează, sâmbătă şi duminică, o campanie de testare gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale, precum şi măsurarea pulsului şi a nivelului de oxigen din sânge, informează un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.
Ziua Mondială a Diabetului, marcată prin acţiuni de testare gratuită a glicemiei (grupaj) Ziua Mondială a Diabetului a fost marcată luni, în ţară, prin acţiuni de testare gratuită a glicemiei, a greutăţii şi tensiunii arteriale.
Testare gratuită a plămânilor sâmbătă şi duminică în Parcul Tineretului Bucureştenii îşi pot verifica gratuit sănătatea plămânilor sâmbătă şi duminică în Parcul Tineretului, în cadrul celei de-a VII-a ediţii a campaniei "Tu ştii câţi ani au plămânii tăi?".
Centrofarm demarează campania de testare gratuită a auzului și continuă campania de dermoanaliză În perioada 2 iunie-31 august, Centrofarm derulează în cadrul Programului Câștigă Viață campania de testare a auzului în 11 farmacii din București. Astfel, clienții Centrofarm pot beneficia gratuit de consultanță de specialitate. În plus, campania de dermoanaliză gratuită continuă și...