Cele mai citite
 


Sălaj: Datorii de 10,5 milioane de lei achitate pentru spitalele din judeţ
joi, 7 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Valoarea datoriilor spitalelor din Sălaj achitate de Ministerul Sănătăţii se ridică la aproape 10,5 milioane de lei, Claudiu Bârsan, preşedintele Casei de Asigurări Sălaj, anunţând miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, finalizarea procedurii de stingere a acestor arierate.
'Au fost stinse toate datoriile care ne-au fost comunicate de spitale ca reprezentând arierate la data de 30 iunie 2010. Suma totală, în judeţul Sălaj, care a fost virată spitalelor este de 10.472.220 de lei', a precizat Claudiu Bârsan.
Conform sursei citate, suma cea mai mare a fost achitată Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, respectiv 7,35 milioane de lei, urmat de Spitalul Orăşenesc Şimleu Silvaniei, cu 1,6 milioane de lei.
Singura unitate cu paturi din Sălaj care nu a avut datorii a fost Spitalul de Boli Cronice din Crasna.
Peste 80% din datoriile spitalelor au fost reprezentate de arierate la plata medicamentelor şi materialelor sanitare. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Spitalul din Zalău, preluat de Consiliul Judeţean Consilierii judeţeni din Sălaj au aprobat luni, în unanimitate, preluarea de către Consiliul Judeţean a managementului asistenţei medicale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, cea mai mare şi mai importantă unitate medicală cu paturi din judeţ.
Sălaj: Lucrări de modernizare la o clădire monument istoric a Spitalului Judeţean O aripă a unei clădiri monument istoric care aparţine Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău şi găzduieşte, actualmente, secţia Secţia de Pneumoftizilogie, a fost modernizată cu fonduri de la Ministerul Sănătăţii, Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj şi din fonduri proprii, valoare totală a investiţiilor r...
Sălaj: Modernizarea secţiei de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost modernizată şi dotată cu paturi noi, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproape un milion de lei.
Sălaj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, reabilitat cu 7,5 milioane de lei Un proiect de extindere şi reabilitare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în valoare totală de 7,5 milioane de lei, a început în această lună, investiţia fiind realizată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Sălaj.
Sălaj: Directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean, declarat "practicianul anului" de o societate medicală din Marea Britanie Directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Ramona Marincaş, a fost recompensată cu premiul "Practitioner of the Year 2016 Finalist Highly Commended", în cadrul premiilor anuale acordate de Societatea de Prevenire a Infecţiilor (IPS) din Marea Britanie, distincţia fiindu-i înmânată...
Sălaj: Lucrări de modernizare la Spitalul Judeţean Zalău Secţia de pneumologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău se află într-un amplu proces de modernizare ce ar putea fi încheiat până la finalul anului, în paralele efectuându-se achiziţia de aparatură nouă, potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj, instituţie în subordinea căreia se...