Cele mai citite
 


Teleorman: Veniturile bugetului de stat au crescut
joi, 7 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Veniturile bugetare încasate de Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Teleorman au depăşit în luna septembrie a acestui an 41,3 milioane de lei, fiind cu aproape 24% mai mari decât realizările din aceeaşi perioadă din 2009.
Directorul adjunct al DGFP Teleorman, Constantin Bălţăţeanu, a declarat pentru AGERPRES, miercuri, că cele mai mari sporuri ale încasărilor sunt la taxa pe valoare adăugată (37,67%) şi la impozitul pe venit şi salarii (20,73%).
Veniturile sunt mai mari şi la bugetul asigurărilor sociale de stat, în timp ce contribuţiile de asigurări de sănătate şi de şomaj au scăzut.
Potrivit sursei citate, veniturile încasate în septembrie 2010 au crescut ca urmare a creşterii cotei de TVA şi a intensificării măsurilor de executare silită, care au inclus somaţii, popriri în conturile bancare şi sechestre pe bunuri mobile şi imobile.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Peste 1.680 de persoane au solicitat cardul european la CAS în anul trecut Peste 1.680 de persoane au solicitat pe parcursul anului trecut la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman eliberarea cardului european de sănătate, în 2011 fiind completate aici aproximativ 1.620 de astfel de documente necesare în timpul deplasării într-un stat membru al UE.
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Teleorman: Ziua Mondială a Hepatitei, marcată în municipiul Alexandria Zeci de cetăţeni ai municipiului Alexandria au stat la coadă în prima parte a zilei, într-un spaţiu special amenajat în centrul oraşului, pentru a-şi verifica valorile glicemiei şi tensiunea arterială, teste ce ar putea contribui la descoperirea hepatitei.
Teleorman: DSP şi CJAS şi-au îndeplinit obiectivele propuse în 2014 Activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman, precum şi cea a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate a fost intensă în anul 2014, conform unui raport prezentat luni de conducerile celor două instituţii.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Teleorman: Controalele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate s-au soldat cu imputarea a circa 70.900 de lei Cele aproximativ 170 de controale efectuate pe parcursul anului trecut de specialiştii de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman s-au soldat cu imputarea a circa 70.900 de lei unor furnizori de servicii medicale.