Cele mai citite
 


CMU a deschis un spital de pediatrie în Bucureşti
joi, 7 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul Medical Unirea a deschis miercuri un spital de pediatrie în Bucureşti în cadrul CMU Dorobanţi.
Unitatea cuprinde un spital de pediatrie, servicii de policlinică şi un centru de diabet pentru copii şi adulţi, investiţia ridicându-se la aproximativ 1 milion de euro.
CMU Dorobanţi reprezintă un concept integrat de servicii medicale şi este format dintr-un ambulatoriu cu 20 de cabinete medicale de specialitate şi un spital de pediatrie cu o capacitate de 10 paturi.
'Succesul CMU Kids, prima policlinică de copii deschisă în 2008, ne-a atras atenţia asupra unei nevoi reale existente în Bucureşti: un spital pentru copii care să integreze serviciul de urgenţă, precum şi toate specialităţile pediatrice necesare. Astfel, am achiziţionat aparatura necesară şi am recrutat personal medical de top pentru a rezolva o gamă complexă de afecţiuni din sfera diabetului pe de o parte şi în ceea ce priveşte serviciile de policlinică pentru adulţi şi copii şi spital de pediatrie de cealaltă parte. Sunt foarte mândru să anunţ că aceasta este cea mai mare clinică CMU din centrul Bucureştiului care va opera sub conducerea conferenţiarului dr. Doru Dumbrava', a declarat dr. Wargha Enayati, director general CMU.
Ca şi noutate operaţională şi model de business medical este centrul de diabet zaharat pentru copii şi adulţi în care un pacient cu această afecţiune poate fi evaluat pe parcursul unei zile pentru determinarea complicaţiilor neurologice, oftalmologice şi cardiologice.
Centrul este dotat cu aparatură medicală performantă printre care se numără retino-fotograf pentru diagnosticarea complicaţiilor oculare ale diabetului, neurometru pentru diagnosticul complicaţiilor neurologice sau In body pentru evaluarea pacienţilor cu tulburări în metabolismul grăsimilor.
O echipa de 35 de medici specialişti va oferi zilnic la CMU Dorobanţi servicii de pediatrie, radiologie, ecografie, cardiologie, kinetoterapie, ORL, obstetrică-ginecologie, oftalmologie, gastroenterologie, infecţioase şi nefrologie.
Pacienţii CMU vor beneficia în exclusivitate şi de experienţa renumitului prof. dr. Nicolae Hâncu, preşedinte al Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Polisano pariaza pe Bucuresti! - Medici de top si cu experienta vasta se alatura echipei Incepand cu aceasta luna, Clinicile Polisano isi dubleaza echipa de cadre medicale fata de anul precedent, ajungand la aproximativ 100 de angajati in cele doua centre din Cuza Voda si Anchor Plaza. Clinicile si-au extins de asemenea si serviciile medicale oferite, acoperind in prezent un numar...
Comunicat de presă - Reţeaua de sănătate Regina Maria Reţeaua REGINA MARIA inaugurează primul campus medical din Târgu Mureş - o investiţie de 1.7 milioane de euro
Regina Maria a inaugurat a doua policlinică din Piteşti, cu o investiţie de 700.000 euro Reţeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat cea de-a doua policlinică din Piteşti, numită Regina Maria Brătianu, investiţia necesară fiind 700.000 euro, se arată într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Se lansează primul centru medical virtual din România Centrul Medical Unirea deschide oficial 'CMU VIRTUAL' - primul centru medical prezent pe platforma Second Life, în Virtual Bucharest.
Centrul Medical Unirea fuzionează cu Euroclinic Bucureşti, 20 sep /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea (CMU), operator de servicii medicale private, a anunţat luni preluarea Euroclinic.