Cele mai citite
 


Neamţ: Debutează a V-a ediţie a Conferinţei Internaţionale de Chirurgie
vineri, 8 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 300 de medici chirurgi şi 700 de asistente medicale din toată ţara se reunesc la Piatra Neamţ, în perioada 7-10 octombrie, pentru a participa la a cincea Conferinţă Internaţională de Chirurgie şi a doua ediţie a Conferinţei Naţionale a Asistenţilor.
Tema aleasă pentru această ediţie este 'Managementul calităţii între necesitate şi utopie în sistemul sanitar românesc'.

Sesiunile ştiinţifice în domeniul chirurgiei se vor desfăşura la Grand Hotel Ceahlău în prezenţa a circa 300 de medici chirurgi.

Regizorul şi actorul Dan Puric este invitatul surpriză al evenimentului, urmând ca acesta să susţină un moment artistic.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Peste 250 de chirurgi români dezbat la Piatra Neamţ teme medicale de actualitate Peste 250 de medici chirurgi din România participă, începând de miercuri, la Piatra Neamţ, la a 35-a ediţie a Reuniunii Chirurgilor din Moldova "Iacomi - Răzeşu" şi a 7-a Conferinţă Internaţională de Chirurgie.
Neamţ: Pacienţi ai secţiei de chirurgie a Spitalului Judeţean, evacuaţi din cauza mirosului de gaz metan Mai mulţi pacienţi ai secţiei de chirurgie a spitalului judeţean din Piatra Neamţ au fost evacuaţi, luni după amiază, de conducerea unităţii sanitare, după ce a fost semnalat un miros pregnant de gaz metan.
Neamţ: Sinucidere la spitalul judeţean din Piatra Neamţ Un bătrân în vârstă de 72 ani, internat în secţia de chirurgie a spitalului judeţean de urgenţă din Piatra Neamţ, s-a sinucis, luni seara, după ce s-a aruncat în gol de la etajul al treilea al spitalului.
Neamţ: O secţie a spitalului a fost închisă temporar Secţia de chirurgie infantilă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a fost închisă temporar, pe perioada cât singurul medic specialist care activează în această secţie se va afla în concediu de odihnă.
Cluj: Conferinţa Internaţională "Progrese în Uro-Oncologie", cu intervenţii chirurgicale transmise în direct din săli de operaţii Peste 40 de personalităţi medicale din 13 ţări vor susţine comunicări la cea de-a patra ediţie a Conferinţei Internaţionale cu tema "Progrese în Uro-Oncologie", organizată la Cluj-Napoca, de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" şi Institutul European de Oncologie din Milano, între...