Cele mai citite
 


Giurgiu: Campanie de strângere de fonduri pentru operaţia unei fetiţe de trei ani
vineri, 8 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fundaţia 'Nicolae Barbu' din municipiul Giurgiu înfiinţată la începutul acestei luni a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a plăti operaţia unei fetiţe în vârstă de trei ani şi jumătate din municipiul Giurgiu.
'Miruna are trei ani şi jumătate şi a fost abandonată la naştere de mama ei, fiind crescută de asistentele din spital ca până la urmă să fie înfiată de una dintre asistente. Fetiţa a crescut liniştită lângă părinţii ei adoptivi până într-o dimineaţă când anumite semne de paralizie au dus la concluzia că fetiţa are o tumoră la creier care trebuie operată, numai că această operaţie costă 50.000 de euro, motiv pentru care fundaţia pe care o conduc s-a implicat imediat în acest caz', a declarat joi, pentru AGERPRES, preşedintele fundaţiei, domnul Nicolae Barbu.

Astfel, Fundaţia 'Nicolae Barbu' a decis să instaleze la instituţii şi în punctele principale de acces din oraş zece urne fixe sau mobile pentru strângerea banilor. În această campanie s-au implicat deja 20 de voluntari, iar preşedintele fundaţiei a donat suma de zece mii de euro.

El spune că vrea să redea din nou încrederea oamenilor în acea solidaritate socială şi să arate că se poate ca oamenii să îşi ajute semenii, motiv pentru care în fiecare seară se va pregăti un raport cu fondurile strânse din donaţii în ziua respectivă care va fi dat publicităţii. Voluntarii Fundaţiei 'Nicolae Barbu' vor să strângă suma de 50.000 de euro până la data de 25 octombrie, când fetiţa este programată la operaţie.

Nicolae Barbu este un om de afaceri giurgiuvean şi consilier local municipal de Giurgiu din partea PSD.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de strângere de fonduri pentru transportul unui copil de 3 ani în Germania, pentru control cardiologic Asociaţia "Salvează o inimă" organizează o campanie de strângere de fonduri în valoare de aproximativ de 1.000 de euro pentru transportarea Larisei Stancu (3 ani) în Germania, unde aceasta va beneficia de un control cardiologic, informează un comunicat al asociaţiei, transmis AGERPRES.
Campanie de strângere de fonduri pentru o casă destinată copiilor de la Centrul Sf. Dimitrie O campanie de strângere de fonduri se desfăşoară în perioada 20 noiembrie - 20 ianuarie, în sprijinul copiilor de la Centrul social Sf. Dimitrie.
Campanie de strângere de fonduri pentru Clinica de Oncopediatrie 'Louis Ţurcanu' de la Timişoara, demarată de Asociaţia 'Salvează Vieţi' Bucureşti, 2 dec /Agerpres/ - O campanie de strângere de fonduri pentru Clinica de Oncopediatrie 'Louis Ţurcanu' de la Timişoara a fost lansată joi de Asociaţia Salvează Vieţi, prin aceasta propunându-se înfiinţarea primului centru de excelenţă în diagnoza şi tratamentul cancerului limfatic din România...
Colectă de fonduri în Italia pentru instruirea specialiştilor în chirurgia cardiacă pediatrică de la Târgu Mureş Şapte membri ai Asociaţiei "Oameni pe motociclete" din Italia au anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că au iniţiat în ţara de origine o campanie de strângere de fonduri pentru instruirea specialiştilor în chirurgia cardiacă pediatrică de la Târgu Mureş.
Campanie de strângere de fonduri lansată de Asociaţia Naţională a Hemofilicilor din România Asociaţia Naţională a Hemofilicilor din România (ANHR) a lansat miercuri campania "Strângem kilometri pentru pacienţii cu hemofilie", prin care îşi propune să adune fondurile necesare organizării celei de a doua ediţii a "Academiei de Hemofilie".
Campanie de strângere de fonduri pentru dotarea unei secţii din Spitalul Judeţean O campanie de strângere de fonduri pentru dotarea Secţiei de chirurgie pediatrică din Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare şi pentru înfiinţarea unei creşe pentru copiii personalului medical va fi demarată, la iniţiativa Asociaţiei ''Prietenii spitalului''. Suma necesară modernizării secţiei este...