Cele mai citite
 


Elena Udrea, posesoarea primului card Travel Industry
vineri, 8 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a primit primul card Travel Industry, lansat joi de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), la deschiderea Târgului Internaţional de Turism 'Winter Holiday'.
'Sunt printre primii turişti în România de cel puţin doi ani şi voi continua să lupt pentru locul I', a spus Elena Udrea, la primirea cardului personalizat, care avea imprimată fotografia ministrului.
Potrivit preşedintelui ANAT, Corina Martin, Travel Industry Card oferă posesorilor facilităţi la hoteluri, restaurante, farmacii, lanţuri de clinici medicale etc.

Travel Industry Card este un proiect marca ANAT, oferit spre achiziţionare oricărui lucrător din industria turismului, pentru membrii Asociaţiei acesta reprezentând în plus o legitimaţie de membru, pe lângă facilităţile şi discounturile pe care le acordă posesorilor.
'Acest card este un proiect la care lucrăm de câteva luni. Ne-am inspirat şi noi de la alte ţări, precum Germania, unde există un astfel de card. Şi cum vrem să fim mereu pioneri, am vrut să fim primii care lansăm un astfel de produs', a spus Corina Martin.

Întrebată ce destinaţie i-ar recomanda ministrului Elena Udrea, preşedintele ANAT a răspuns: 'Doamnei ministru îi recomandăm orice vacanţă în România. Avem destinaţii absolut superbe. Este adevărat că ne mai trebuie puţin de muncă în infrastructură, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne iubim ţara şi să ne lăudăm ţara. Datoria noastră de români este să promovăm şi, în primul rând, să iubim destinaţiile româneşti'.
La rândul său, Elena Udrea, întrebată de ziarişti care este destinaţia sa de vacanţă preferată, în România, a spus că îi place să meargă oriunde.

'Nu aş vrea să fiu patetică, dar, colindând România de doi ani, ca ministru, am văzut ţara asta aşa cum nu am ştiut că este şi cum cred că mulţi români nu o cunosc. Şi încă mai am extraordinar de multe locuri de văzut. Mi-e drag să merg oriunde: în Bucovina, de-a lungul Dunării, în Maramureş, la mare, în Deltă, în Oltenia, în Moldova', a răspuns ministrul Turismului.

Travel Industry Card este dedicat agenţiilor de turism, hotelurilor, restaurantelor etc. Posesorii acestui card - care va avea şi rol de legitimaţie şi va atesta apartenenţa la industria turistică din România - vor beneficia de multe reduceri. Astfel de carduri sunt deja tradiţionale în ţări dezvoltate precum SUA, Germania, Franţa etc.
Totodată, Elena Udrea a primit, joi, şi titlul de preşedinte de onoare al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT).
Peste 130 de expozanţi participă, în intervalul 7 - 10 octombrie, la Târgul Internaţional de Turism 'Winter Holiday', care are loc la Palatul Parlamentului. Aceştia sunt atât agenţii de turism româneşti, cât şi reprezentanţi ai birourilor de turism ale Ungariei, Greciei, Austriei, Israelului şi Bulgariei.

'Winter Holiday', organizat de ANAT, este un târg dedicat vacanţelor de iarnă şi programelor speciale lansate de Asociaţie în cadrul campaniei 'Vacanţă în ţara mea 2011', care a înregistrat un mare succes în 2010, prin oferte speciale precum 'Înscrieri Timpurii', 'Litoralul pentru toţi', 'O săptămână la munte', 'Decada Balneară', 'Vacanţă la ţară', 'Hai la băi!' şi 'Zile gratuite de vacanţă'.
Acesta este cel de-al doilea eveniment internaţional organizat de ANAT, iar organizatorii estimează peste 15.000 de vizitatori.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
2.000 de turişti kuweitieni pe an ar putea practica turismul de sănătate la Băile Felix Un proiect pentru efectuarea tratamentelor de recuperare pentru pacienţii Spitalului Alorf din Kuweit în unităţi turistice specializate din staţiunea balneară Băile Felix se derulează, în acest an, în România, ţinta proiectului vizând atragerea a 2.000 de turişti pe an, potrivit unui comunicat al Ministerului...
Elena Udrea, mulţumită de gradul de ocupare de pe litoralul românesc Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turimului, Elena Udrea, este mulţumită de gradul de ocupare de pe litoralul românesc, considerând că anul 2011 este cel mai bun an de când a preluat mandatul.
Comunicat de presă - Executiv INFORMAŢIE DE PRESÃ
Bihor: Centru de pregătire a salvatorilor montani la Vârtop, proiect cu sprijin elveţian Consiliul Judeţean (CJ) Bihor a lansat miercuri proiectul prin care se va înfiinţa, în satul de vacanţă Vârtop, Centrul de pregătire pentru salvatori montani, proiect finanţat din Fondul de Cooperare Româno- Elveţian. În acest proiect, CJ Bihor are ca şi parteneri Cancelaria Statală St. Gallen, Spitalul...
Previziuni economice Actualitatea economică internă şi externă în date: