Cele mai citite
 


Suceava: Bani pentru refacerea instalaţiilor electrice la Spitalul Judeţean
vineri, 8 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Suceava a aprobat în şedinţa extraordinară de joi rectificarea bugetului cu suma de 1,5 milioane de lei, bani care vor fi alocaţi Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou''.
Banii vin de la Ministerul Sănătăţii şi vor fi folosiţi pentru refacerea instalaţiilor electrice.

Consiliul Judeţean Suceava va mai aloca 75.000 de lei pentru a completa sumele necesare pentru a realiza aceste investiţii.
Adjunctul ISU Suceava, Costică Ghiaţă, în urma controalelor efectuate la Spitalul Judeţean, declara luna trecută că o parte din instalaţiile electrice ale unităţii spitaliceşti au fost executate în 1966.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: 2,5 milioane euro pentru refacerea instalaţiilor electrice din spitalul judeţean Instalaţiile electrice de la Spitalul de Urgenţă 'Sfântul Ioan cel Nou' Suceava vor fi supuse unor lucrări de reparaţii capitale, investiţia ridicându-se la aproximativ 2,5 milioane de euro, fără TVA.
Suceava: Alte cinci secţii ale Spitalului judeţean modernizate cu bani de la MS, BM şi CJ La Spitalul de urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava au fost inaugurate, luni, alte cinci secţii reabilitate şi modernizate, cu finanţare de la Ministerul Sănătăţii, Banca Mondială şi Consiliul Judeţean (CJ) Suceava. Valoarea lucrărilor de reabilitare şi dotarea cu mobilier a secţiilor se ridică la...
Mehedinţi: Investiţii în infrastructura spitalicească de oncologie a municipiului Drobeta Turnu Severin Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a alocat suma de 726.000 lei pentru amenajarea unei noi secţii de oncologie în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, Cristian Jianu.
Suceava: Lucrări de investiţii de peste 2,5 milioane lei la Spitalul Judeţean La Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava s-au finalizat ori urmează să fie finalizate, până la sfârşitul acestui an, lucrări de investiţii în valoare de peste 2,5 milioane lei, realizate în ultimele luni din bani de la bugetul local şi din fonduri guvernamentale, a declarat, luni, directorul medical...
Suceava: 270.000 lei pentru reabilitarea Secţiei de urologie din cadrul Spitalului de Urgenţă Secţia de urologie din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava a fost inaugurată, vineri, lucrările de reabilitare şi igienizare fiind realizate în baza unei investiţii de peste 270.000 de lei, finanţată în părţi egale de Consiliul Judeţean (CJ) şi Primăria Suceava.
Tulcea: Investiţii importante la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea a derulat anul acesta investiţii în valoare totală de peste 3,2 milioane de lei, suma fiind considerată una dintre cele mai mari acordate pentru investiţii din 2007 până în prezent.