Cele mai citite
 


Buzău: Nou-născut aruncat în grupul sanitar
joi, 7 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 7 oct /Agerpres/ - O femeie din localitatea buzoiană Ulmeni, care a născut acasă, şi-a aruncat nou-născutul în grupul sanitar din curtea locuinţei sale.
Cazul a fost semnalat de un angajat de la Maternitatea Buzău unde femeia s-a prezentat pentru consultaţii medicale.
'O echipa operativă, coordonată de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, s-a deplasat la faţa locului pentru stabilirea situaţiei de fapt, în anexa indicată de tânără fiind găsit cadavrul unui făt, care a fost scos de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Buzău', a declarat joi pentru AGERPRES subcomisarul Florina Crucianu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
Potrivit sursei citate, cadavrul a fost transportat la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală pentru a stabili dacă fătul era mort sau viu când a fost aruncat în grupul sanitar.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Nou-născut salvat din nămeţi de o autospecială şenilată O autospecială şenilată aflată în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a intervenit miercuri pentru salvarea unui bebeluş cu stare febrilă, aflat la Schitul Cetăţuia din localitatea buzoiană Ciolanu.
Braşov:Controale la Spitalul din Zărneşti după ce un nou-născut ar fi fost grav rănit imediat după naştere Direcţia de Sănătate Publică Braşov (DSP) s-a autosesizat şi a început un control la Spitalul orăşenesc Zărneşti, după ce un nou-născut ar fi fost rănit grav imediat după naştere, a precizat, pentru AGERPRES, directorul executiv adjunct al DSP, dr. Camelia Defta.
Vaslui: Nou-născut transportat cu elicopterul la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat luni dimineaţă elicopterul SMURD de la Iaşi pentru a transporta la un spital de specialitate un nou-născut cu malformaţii congenitale.
Buzău: Ambulanţele nu pot ajunge în toate localităţile Salvările Serviciului de Ambulanţă Buzău nu pot ajunge la toate urgenţele, cel puţin trei localităţi fiind deja izolate, din cauza celor două drumuri naţionale şi 13 drumuri judeţene blocate de zăpadă.
Buzău: Dosar penal pentru moarte suspectă în cazul unei tinere decedate în timpul unui spectacol Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a anunţat joi că a deschis dosar penal pentru moarte suspectă în cazul unei tinere în vârstă de 20 de ani decedată pe 30 iulie, în timpul unui spectacol în Piaţa Dacia din Buzău.
Bacău: Nou-născut hermafrodit La Maternitatea din Bacău s-a născut un copil hermafrodit, o premieră cel puţin pentru ultimii 20 de ani în această unitate medicală, afirmă dr. Vadimir Corneliac, medicul şef al Secţiei Obstetrică-Ginecologie I.