Cele mai citite
 


Un tânăr de 17 ani a murit după ce a fost înjunghiat în faţa unui liceu din Craiova
vineri, 8 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat joi, în jurul orei 12,30, în faţa Liceului 'Tudor Arghezi' din Craiova, iar din cauza leziunilor suferite băiatul a decedat.
Doi ofiţeri ai IGPR specialişti din cadrul Serviciului Omoruri al Direcţiei de Investigaţii Criminale-IGPR se deplasează la Craiova, unde vor investiga cazul elevului decedat, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, AGERPRES.
Ofiţerii specialişti vor acorda, din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, sprijin echipei de cercetare care investigheză evenimentul soldat cu un elev a decedat şi unul rănit.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Căprărin, sesizarea incidentului a fost făcută prin serviciul 112, iar tânărul a fost găsit înjunghiat în zona toracică stângă.
Martorii de la faţa locului susţin că ar fi avut loc un conflict spontan între două grupuri de tineri în urma căruia elevul înjunghiat a decedat, iar un al doilea ar fi fost transportat pentru îngrijiiri medicale la spital tot în urma unor plăgi înjunghiate.
Primul-ministru Emil Boc i-a cerut ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, să se deplaseze urgent la Craiova pentru a monitoriza personal incidentul în care doi elevi au fost înjunghiaţi, unul dintre ei decedând.
'Primul-ministru Emil Boc a avut o discuţie telefonică cu ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, pe tema incidentului de la Liceul 'Tudor Arghezi' din Craiova. Şeful Executivului a cerut ministrului Traian Igaş să se deplaseze de urgenţă la Craiova şi să monitorizeze personal mersul anchetei', a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, potrivit unui comunicat de presă al Executivului.
Potrivit acesteia, premierul a catalogat situaţia de la Craiova drept deosebit de gravă, cerând autorităţilor toleranţă zero faţă de infractori.
'Primul-ministru Emil Boc consideră că această situaţie este deosebit de gravă şi cere toleranţă zero faţă de infractori şi infracţionalitate. Premierul solicită autorităţilor maximă responsabilitate în gestionarea acestui caz', a mai spus Muntean.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Corpul de Control al MS a început verificările la SJU Craiova după moartea pacienţilor operaţi de obezitate Reprezentanţi ai Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii au demarat, luni, verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă după decesul a doi din nouă pacienţi operaţi de obezitate morbidă cu sprijinul unor medici din Franţa, potrivit unor surse medicale.
Dolj: Curtea de Apel Craiova a respins contestaţia soţilor Vodislav privind decizia ANI Craiova, 19 ian /Agerpres/ - Curtea de Apel Craiova a respins, marţi, contestaţia formulată de medicul Dana Maria Vodislav, fost şef al Secţiei de Oftalmologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, şi soţul ei, Cristinel Spiridon Vodislav, împotriva deciziei ANI din 2014, în care inspectorii...
Dolj: Medicii susţin că viaţa nepotului lui Bercea Mondial a fost pusă în pericol de leziunile suferite Medicii susţin că viaţa lui Ionuţ Anghel, zis Mercedes, nepotul lui Bercea Mondial, a fost pusă în pericol de leziunile provocate de loviturile de cuţit primite, însă intervenţia medicilor l-a salvat.
Dolj: Fiica fostului poliţist Nelu Gruia a fost externată Craiova, 20 apr /Agerpres/ - Fiica fostului poliţist Nelu Gruia, care în urmă cu o săptămână a fost împuşcată de tatăl său, a fost externată marţi seara din spital, după ce medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova au considerat că aceasta se poate recupera în continuare la domiciliu.
Dolj: Subprefectul Ionel Ciobotea a fost condus pe ultimul drum Subprefectul judeţului Dolj, Ionel Ciobotea, care a decedat, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova unde suferise o intervenţie chirurgicală, a fost condus, marţi, pe ultimul drum de familie, rude, prieteni, fiind înmormântat la Cimitirul Craiova Nord cu onoruri militare.
Dolj: Personal medical bătut în spital de o banda de romi Un medic şi două asistente de la Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova au fost bătuţi, în noaptea de miercuri spre joi, în secţia de terapie intensivă a spitalului de un grup de romi furioşi că o rudă le-a decedat în urma unui stop cardio-respirator.