Cele mai citite
 


Mehedinţi: PH-ul apei Dunării la Baziaş se menţie sub valoarea maximă admisă
duminică, 10 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta Turnu Severin, 10 oct /Agerpres/ - Analizele de laborator efectuate, duminică seara, la Staţia hidrometrică Baziaş, situată la kilometrul fluvial 1075 al Dunării, indică o uşoară creştere a PH-ului, valoarea acestuia oscilând între 7,74 şi 7,90 unităţi.
Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Mehedinţi, Adrian Drăghici, a declarat, pentru AGERPRES că, în pofida acestui rezultat, deocamdată nu sunt motive de îngrijorare, valoarea maximă admisă fiind de 8,5.
'Monitorizăm continuu parametrii fizico-chimici ai apei Dunării din acest sector, astfel încât să luăm măsurile corespunzătoare în cazul în care viitura de poluare produsă din cauza accidentului industrial din Ungaria ar antrena în apele teritoriale româneşti concentraţii de reziduuri chimice', a precizat Drăghici.
Potrivit sursei citate, autorităţile din judeţele Mehedinţi şi Caraş-Severin sunt pregătite să intervină în cazul în care flora şi fauna, care sunt supravegheate non-stop de specialişti, ar fi afectate. AGERPRES/ (A, AS -Florian Copcea)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Şase persoane rănite după răsturnarea unui autocar la Băile Herculane Şase persoane au fost rănite după ce un autocar de călători s-a răsturnat duminică după-amiază în apropierea oraşului Băile Herculane, pe DE 70.
Mehedinţi: SJU din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat pentru prelevarea de organe umane Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat la începutul acestui an să efectueze prelevări de organe de la donatori şi persoane în moarte cerebrală, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, executat silit de sindicalişti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin este executat silit de sindicalişti pentru o datorie de 120.000 lei, sumă reprezentând contravaloarea bonurilor de masă care trebuiau acordate din luna august 2014 până în prezent, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele Sanitas Mehedinţi...
Mehedinţi: Deficit de medici oncologi la SJU Drobeta Turnu Severin; numărul bolnavilor în creştere Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin se confruntă cu un deficit de medici oncologi, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi:Finalizarea reabilitării Palatului "Teodor Costescu" din Drobeta Turnu Severin, marcată printr-un eveniment cultural Finalizarea lucrărilor de reabilitare a Palatului cultural "Teodor Costescu" din municipiul Drobeta Turnu Severin va fi marcată, duminică 13 decembrie, prin organizarea ediţiei a VII-a a Galei Premiilor de Excelenţă.
Mehedinţi: Pensionarii vor avea acces gratuit la strandul termal din Drobeta Turnu Severin Pensionarii vor beneficia de acces gratuit la strandul termal din Drobeta Turnu Severin unde vor beneficia de tratamentul cu nămol balnear, a anunţat, marţi, prefectul Cristinel Pavel.