Cele mai citite
 


Harghita: Două fetiţe au ajuns la spital, în urma unui incendiu
duminică, 10 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două fetiţe din localitatea harghiteană Gălăuţaş au ajuns la spital, în noaptea de joi spre vineri, intoxicate cu monoxid de carbon, după ce în blocul în care locuiau a izbucnit un incendiu.
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Oltul' Harghita au declarat că incendiul s-a produs într-un apartament de la etajul I al unuia dintre blocurile din Gălăuţaş. De la coşul de fum au sărit mai multe scântei, care au dus la izbucnirea focului.

La faţa locului s-a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, în ajutorul pompierilor sărind şi voluntarii din Gălăuţaş. La faţa locului s-au aflat şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă şi unul de la SMURD.

Din cauza fumului gros emanat în incendiu, două fetiţe, de 9 luni şi de 5 ani, care locuiau într-un alt apartament, s-au intoxicat uşor cu monoxid de carbon şi au fost transportate pentru îngrijiri la Spitalul municipal din Topliţa. De asemenea, pompierii au mers la fiecare apartament, i-au trezit pe oameni din somn şi fie i-au scos în faţa blocului, fie pe balcon.

Intervenţia a durat două ore, în incendiu fiind distruse total bunurile din apartament. Este vorba de electronice, mobilier şi tâmplărie, evaluate la 30.000 lei. Valoarea bunurilor salvate se ridică la 120.000 lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Octogenară decedată într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa O bătrână de 84 de ani din satul Izvoarele comuna Zetea a murit, în noaptea de joi spre vineri, într-un incendiu violent care i-a cuprins locuinţa.
Incendiul din Club Colectiv - sinteză În noaptea de 30 octombrie 2015, un incendiu a izbucnit în clubul bucureştean Colectiv, din str. Tăbăcarilor nr. 7, sectorul 4, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare a unui nou album. Potrivit martorilor, incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului...
Alba: Noi autospeciale şi ambulanţe SMURD, în valoare de peste 3,3 milioane de lei, în dotarea ISU Patru autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, cu posibilităţi de intervenţie în zone greu accesibile şi la fond forestier, şi trei ambulanţe SMURD, de tip B2, în valoare totală fiind de peste 3,3 milioane de lei, vor intra în acest an în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea'...
Vaslui: Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă; nu au fost înregistrate victime Un incendiu a fost înregistrat în noaptea de luni spre marţi, la Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, din cauza unui corp de iluminat care a luat foc şi a căzut pe linoleum. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, incidentul...
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) În cursul dimineţii zilei de 15 decembrie 2015, a murit, la Spitalul de Arşi, încă o victimă a incendiului care a avut loc în data de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv, bilanţul deceselor ridicându-se, astfel, la 62 de persoane.
Peste 500 de persoane au apelat la Serviciul de Ambulanţă în noaptea de Revelion Peste 500 de persoane au apelat în noaptea de Revelion la Serviciul de Ambulanţă, iar dintre acestea peste 350 au fost cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, dr Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti.